Bad, tulpaner och forskning om Asshol´s.

Som alla dagar, har jag snack med mig själv innan bad. Idag var det verkligen så sant för mig att jag inte skulle bada. Klockan 8.00 då jag brukar åka, satt jag i soffan och njöt av att inte bada idag. Men så blev klockan 3 minuter över åtta. Jag hade i tanken tagit fram bilderna, hur skön den där efter badet känslan är. Då gick det inte längre, det var bara att kränga av sig morgonsärken och på med jackan. Som ungdomarna säger när dom luras så haslade jag mig själv. För innan halv nio när mötes tiden är så satt jag där i min bil och funderade på om någon badsyster skulle bada idag. En syster dök upp, min badmentor kom åkandes i sin bil. Vi bestämde eftersom det bara var vi två, så åkte vi till badplatsen för att se om det inte kunde bli bad där. Is när den är lite tjockare är svårt att bryta. Idag fick jag använda mina muskler för att få loss isen. Kanske var det två cm is som vi hackade och flyttade på. Efter en stund där i vattnet, bestämde vi oss för att det fick räcka nu är det bara att doppa ner kroppen.

Under vattenytan var det skönt, det blåste rejält uppe på land, snöblandat regn gjorde inte bad kroppen något alls behagligt innan bad. Men när badet var klart då infann sig den där känslan igen. Den där behagliga känslan och att ingen kyla i världen är kall. In i badstugan byta om för att sedan åka hem. Frukost och ett iordning gjort ansikte. Nu är dagen bara min, min, min. Härligt!

En av de sista gångerna blir idag för att åka till Uddevalla köpa pellets. Snart kommer värmen och i maj ställer vi om till bergvärme istället för Pellets. Ska skämma bort mitt hem med tulpaner igen. de jag köpte sist vissnade utan utslagning Dom köpte jag på Lidl. Där ska jag inte köpa tulpaner igen. Det får bli den vanliga affären idag. Vilket för oss är citygross.

Har lyssnat på podd igen. Idag handlade det om Assholes i arbetsgruppen. En skit stövel i arbetsgruppen är en som använder härskartekniker, är arg och klagar på allt, är för närgången, Lat, dom så retas med sarkasm mm. Det är alltså någon som forskat på att hitta till skitstöveln eller Asshole-en i arbetsgruppen. Vem kommer ens på att forska om sådant? Hur tänker man då, samtidigt är det bra, för då är det enkelt att hitta dom där energitjuvarna och faktiskt värja sig i från dom.

Lev idag just nu, igår finns inte kvar om morgondagen kommer först i morgon. Just nu gäller just nu.


Publicerat

i

,

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×

Like us on Facebook