Dagen började bäst idag.

Idag började dagen perfekt, alltså riktigt perfekt. Först lite häng i soffan med min kopp kaffe. Efter det fixa till badväskan för att åka till mina badsystrar.

Idag blev det ett bad i tysthetens tecken. Jag vaknade till när det kalla vattnet, omslöt mig. Gick upp och sedan iväg hem.

Ner i källaren på med träningskläder och sedan 20 minuter Crosstrainer. 20 minuter lyfta lite tyngder. Fryser jag nej, inte alls utan nu behöver jag en dusch, för att inte bli av med svetten. Sicken härligt härlig morgon. Bättre kan den inte börja. Ska äta lite frukost efter duschen, sedan iväg till jobbet igen. Känns som att jag bor där på jobbet. Saknar soffhäng och umgås med min familj. Men idag är det ett kort möte sedan hem. Tyvärr så har min serie som jag kollat in i några veckor tagit slut. Behöver hitta mig en ny serie. Behöver tips. Det var en vacker morgon där vid sjön, solen kämpade på att hitta fram men tror inte den når fram idag för på appen visar det att det ska bli regn. Men vad gör det. Det är ju tur att vi har ett väder i alla fall.

I`m still standing, japp idag känns det som hela kroppen är fit for fight.
Lev idag just nu, igår finns inte kvar och morgondagen kommer först i morgon. Då blir det 30 minuter Crosstrainer och lite tyngder. Just nu gäller. Just nu.

Carina Ikonen Nilsson.

Publicerat

i

,

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×

Like us on Facebook