Nästan som en Januaridag idag.


Det blev en morgon idag med, första jag gjorde var att kolla in datan på min nya fina Garmin, jag verkligen älskar Garmin. Jag har haft en för några år sedan. Men så blev jag impad av den fina Samsungklockan som jag insåg nästan med en gång att den inte var lika bra, som den va fin. Därför köpte jag ju en till Samsung när den andra gick sönder. Inte heller den var jag så nöjd med. Då hände det sig att maken köpte sig en Garmin. Jag kom tillbaka till den där känslan av att Garmin, det är Garmin jag vill ha. Då pratade jag om att jo men Garmin är allt bra och vips så hade maken en present till mig. Ja den maken han går inte av för hackor.

Det blev bad idag. Grått mulet snålblåst och snöflingor. Men det hindrade inte oss badsystrar, även om jag var rätt så osäker på om jag skulle bada, när jag satt i soffan. Fast då kom jag på Klockan. Självklart måste jag kolla hur klockan mäter, när jag badar.

Kallt va det, kyligt och rått. Jag kom först, hade bytt om när systrarna kom dit. Fast inte helt först. Snön visade på tecken, om att några av mina badsystrar hade varit där tidigare än vår utsatta tid. Dom skulle ut på galej idag så de fick bada tidigare i morse. När jag gick ner i vattnet, fick det bli att samla på mig en hel del mod, tillsammans med mina steg. Men det gick.

Vintern gjorde sig en repris idag.

Efter badet gjorde jag en repris från igår. Direkt efter iordningställande av badattiraljerna så klev ner i källaren och tränade. 20 minuter crosstrainer, 10 min gå band. Tänker lyfta lite tyngder senare i dag.

Nu får det bli lite frukost och sedan, ska jag plantera om alla våra tomat och gurkplantor. Men först får jag leta fram blomkrukor. Vill det sig illa får det bli en och annan mjölkkartong att plantera i. Det fungerar det med om det är brist. En fin dag börjar i tanken. Det är med tankarna vi vänder negativ till positivt.

Lev idag just nu, igår finns inte kvar och morgondagen kommer först i morgon. Just nu gäller.

Carina Ikonen Nilsson
,

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.