En vacker morgon vid sjön.


Det där med sömnen är en bristvara just nu. Sonen åkte till sjukhuset igår och jag väntade på meddelande om vad som hände. Vilket blev många check på telefonen under natten. Nu på morgonen pratade jag med honom och nu är jag lugnare. Sonen ligger med dropp. Han lär få ligga kvar på sjukhuset några dagar.

Klockan 8.00 trotts utebliven sömn och oro, blev det ett bad. 4,7 grader i vattnet, vi var många kvinnor som träffades. 5 bilar och ut från en bil kom det fem kvinnor. Jag tror vi var nio kvinnor, som badade idag. Idag fick vi uppleva en fantastiskt fin morgon, solen värmde och när vi kommit ner i badet infann sig lugnet. Så vackert, att det blev en stillhet och tystnad i stunden. Det var så värt att ge mig av i den tidiga morgonen. Så härligt att vakna till efter denna hemska oroliga natt.

Idag kanske jag får besök av svärdotter, barn och hund. Dumt att hon ska sitta i sin lägenhet och vara orolig själv. Bättre hon kommer hit och vi hjälps åt med barnen. Men Hugo var lite mera snorig nu så vi får se vad som sker.

Lev idag just nu, igår finns inte kvar och morgondagen kommer först i morgon. Just nu gäller.

Carina Ikonen Nilsson.
,

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.