Hon som bor där inne kom tillbaka. Hon ifråga satte mina handlingar.

Idag låg jag i sängen klockan åtta hade innan bestämt mig för att inte åka till badet. Men när klockan blev fyra minuter över åtta så vart kvinnan där inom mig. Hon som vill, hon frågade om jag var vid mina sinnes fulla bruk. Jag svarade henne att nej du, jag är nog inte det. Gick upp ur sängen tog av nattlinnet på med morgonrocken och snabbt iväg. Mot sjön, mot härligheten och naturen.

Idag när vi bytte om pratade vi just om naturen. Om alla skiftningar som bor i varje stund där vid sjön. Den ena dagen är inte den andra lik. utan det är en ny upplevelse varje dag. Idag var det fågelsånger och rop från fålar som bidrog till Vackerheten. Solen gjorde sitt och den alldeles stilla sjön fick liv at alla molnen.

Kyla i vattnet gjorde att jag piggnade till. De där fyra timmar sömn jag haft i natt gör inget just nu för kroppen är pigg. Fyra timmar sömn är för lite men, just nu känns det inte. Nu när kroppen har kylts ner av det 4,4 gradiga vattnet.

Fick ringa svärdottern för att höra hur det var med sonen, idag hade han suttit upp i en fåtölj. Men han trodde inte att han skulle få åka hem idag. Läkarronden har nog precis varit så vi får se vad doktorn säger.

Ja när man har en ny tvättmaskin så har man inte tillräckligt med tvätt. Jag som skulle vilja prova alla programmen, har slut på tvätt. Men nu är allt rent. Sicken grymme maskin den nya är och jag tror jag kommit på fördelen med att ha en app till. det blir inte massa extra spring i trappan för nu kan jag kolla appen om maskinen är klar. Härligt här har tvättats. Jag bara älskar min fina grymma fantastiska Miele maskin. Behöver bara lägga i tvätten och fixa med appen så är det rätt doserat av tvättmedel som har en doft av friskhet. Miele har man en gång börjat med Miele så är man inne i det träsket fast det är ett bra träsk.

Lev idag just nu igår är historia och morgon dagen är inte här ännu. Just nu gäller.

Carina Ikonen Nilsson
Carina Ikonen Nilsson.

Publicerat

i

,

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×

Like us on Facebook