Först kommer en som sedan blir en storebror och sedan kommer en lillebror.

Inte tvärt om! Fast i den här familjen LVL^ är det tydligen tvärt om.

Lillebror

I helgen sa maken att när den lilla högtalaren vi har i husbilen går sönder, kommer han köpa den lite större modellen av JBL. Jo sa jag det låter väl bra. I tisdags frågade han mig om det var svårt att starta upp den lilla högtalaren, då jag hade lånat den till köket. Mitt svar nej, den funkade med en gång. Igår när jag kom hem från mitt jobbmöte så stod den där. Storebrodern sa maken. Jaha skulle inte den gamla gå sönder först frågade jag. Du kan ha den i köket sa maken.

Den lilla behövde en storebror, sa maken. Jag tänkte hm, storebror brukar komma före lillebrodern. Jag sa inget, frågade inte ens vad priset va på den dära storebrodern. Inser bara att en blev två…

Själv har jag min lilla Marshall, i vårt träningsrum. Dessutom fick jag då da, en lite JBL i köket. Inte för att jag liksom saknat en högtalare där men, nu får han bo där på bänken och förgylla mina vardagsbestyr.

Kanske ska jag lyssna upp mig inför konserten i morgon. Det är stora dagen för den stora fast han är kort i rocken. Herr Thåström besöker Göteborg och jag besöker både Herr T och götet.

Idag badade vi på campingen, alla vi badsystrar var iförda baddräkter. Det brukar vi inte ha, när vi badar. Inte alls samma känsla att bada och krångligt, när man ska gå upp och ta av det våta kläderna. Nej det är allt bättre att vara utan. Men kanske är det dags nu att vänja sig med badkläder. Det kommer en sommar och då lär vi inte vara ensamma, där på vår strand. Idag ska mina badsystrar prata med kommunfolket om önskemål vad som behöver göras vid badplatsen. 11.2 grader visade min badtermometer. Min systers temp visade 9,3. Det kändes varm och jag var i en längre stund än innan simmade ett par simtag och njöt av vattnet som var runt min kroppen. Grå mulet men ett bad är aldrig att förakta. Nu har jag hängt de våta kläderna under vår paviljong för att torka. Frågan är om de blir torra i detta gråa väder. Man ångrar aldrig ett bad sa en av mina badsystrar en gång. Nej man ångrar aldrig ett bad. Det är en riktigt härlig vana jag tagit till mig. Jag ser redan framemot morgondagens bad.

Lev idag just nu, igår finns inte kvar och morgondagen kommer först i morgon. Just nu gäller.

Carina Ikonen Nilsson


Publicerat

i

,

av

Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×

Like us on Facebook