Thåström han är Thåström i alla lägen.

helt grym på det han gör och just det gillar jag.

Nu har jag inte skrivit på några dagar. Har haft fullt upp. Först då i fredags då vart det den stora dagen då Thåström besökte Göteborg. Dagen D fast med T. Han var så grym! Hur orkar människan hålla på? Hur orkar han leverera så bra varenda gång? Jag blev så full av beundran. Jag var så närvarande i stunden då jag stod där och fick vara med.

Tack Thåström för att du fortfarande orkar finns och lever. Tack för alla dina vackra ord och din kraft du så frikostigt delar med dig av. Du är så magnifikt bra! Tack för alla år av längtan, väntan och precis precis så där som du är på scenen. Du är och förbli grym. Vår tiders Bellman.

Ljudkvaliteten är inte bäst men här var han där mitt på scenen och han levererade varje sekund av tiden han bodde där på scenen.

Helt magiskt bra. Efter konserten vart det att åka hem. Hem kom jag och i säng var jag runt två på natten. Där efter redan vid sju, vart det att gå upp för att göra mig klar för ett jour pass. En seg morgon, seg dag tröttighetsdag blev det i mig. Fast ett jobb är ett jobb, dom jag möter ska inte behöva lida, för att jag har haft roligt dagen innan. Det blev till att lägga in en extra växel. En kollega till mig, hade även hon varit och kollat in Herr T. Hon vart nog ännu mera nöjd en vad jag var, för hon hade senast sett han på 80 talet. Jour passet blev lite si och så. Det resulterade i att jag kom i säng först vid halv tre på natten. Vilket även ledde till att jag fick stanna över, en timma på morgonen. Det gjorde att jag blev sen till söndagens göromål. Vilket var att hjälpa mina syskon, med att flytta för mamma. Jag gjorde flytt-städet och mina syskon bar möbler. Maken han fixade till mammas balkong. Lång, trött dag som slutade hemma i soffan, där jag sov mig igenom två timmar. Har fått sova hela natten och i morse vaknade jag utvilad, men seg.

Nu är jag nog på banan igen efter en lång helg.

Självklart har jag badat vid sjön idag. Simmade några hundratals meter till en badtemperatur som var över 10 grader, tror det var runt 11 minns inte så noga. Konstigt att jag ska kolla tempen på vattnet, när jag ändå inte minns den. Det var så härligt att bada idag. Härligt att trötta ut kroppen med simtagen. Självklart var jag inte helt själv för många av mina badsystrar badade och simmade dom med. En av mina systrar hade klurat ut att Lvl^ som vår Husbil heter betyder just level up.

Kändes lite komiskt att hon nu först hade kommit på vad bilen lvl^ stod för. Men det där med förkortningar är inte helt självklara. Ler just nu när jag tänker på det.

Lev idag just nu, igår finns inte kvar och morgondagen kommer först i morgon. Just nu lever och andas vi.

Carina Ikonen Nilsson

Publicerat

i

,

av

Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×

Like us on Facebook