Ett steg till i mitt miljötänk.

500 meter i 15.3 gradigt vatten. en halvtimma lugn och ro. En halvtimma av välbehag. En halvtimma med mina badsystrar. Fast det sista var vi bara två kvar. Dom andra systrarna hade åkt hem efter sitt bad. Jag och mina andra badsyster satte målet att simma 500. Soligt, vackert och en fantastisk morgon. Bättre än så blir det inte. Dagen kan börja.

Dagens bildskörd

Idag blir det lite grill här hemma. Sista dagen för att ha kvar lite sommar känsla. En sista gång att sitta ute i trädgården och äta.

Jag har tänkt längre med mitt miljö tänk. Tänker även att det blir någon krona att spara. Jag tänkte att jag ska sluta köpa pappersservetter. Nu har jag fått inspiration, är helt inne på att hitta fina tyger, jag sedan ska sy servetter av. Det ska bli servetter med årstiders känslor. Högtider jul, nyår och påsk midsommar ska det vara särskilda servetter som visar på vad som firas. Sommar, höst, vinter, vår servetter. Förra hade jag massvis med servetter, jag fått av min farmor. Men av någon dum anledning, så är dom borta. Men nu, Nu ska det bli nya.

Tanken har bott hos mig i några dagar och de kreativa tankarna vill inte lämna mig. Idag när jag badade, flödade bilderna av tyger som jag har tänkt mig hitta. Vart hittar jag dom? Här ska gå på upptäcktsfärd. Vi har någon liten butik i grannbyn som jag har tänkt besöka. Tygladan i VBG ska göras, jag tänker att det nog kan bli ett litet besök på Ikea också. En och annan stuvbit, ska jag nog också hitta. Har ni tips på ställen som har fina tyger? Jag tar tacksamt emot tipsen. Här ska bli ett snäpp upp i miljötänket. Hör hur maken rumsterar uppe i köket lär få sluta skriva för att vara behjälplig med förberedelserna i grillgörat. så inlägget får sluta här.

Lev idag just nu, igår finns inte kvar och morgondagen kommer först i morgon. Just nu gäller just nu.

Lev idag just nu, Igår finns inte kvar och morgondagen vet vi inget om. Just nu gäller.
Carina Ikonen Nilsson


Publicerat

i

av

Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×

Like us on Facebook