Vaknade upp här hemma.


Idag var det katten som gjorde uppvaknandet. Han var. helnöjd redan halv fyra. Det var inte jag, vilket gjorde att jag låg i sängen i alla fall till fem. Då gick det inte att mota bort honom längre utan då ville han bli klappad på. Skönt att vakna upp hemma. Något som var ännu skönare var att duscha i vår dusch här hemma igår. Ingen som jag inte känner har stått i duschen innan mig. En härlig känsla.

Luktade bränt.

När vi kom hem igår vart det något som luktade bränt i Lvl^2. Maken hittade till att felet var en kabel till kylen som bränt sönder. I mitt huvud blir det men det är väl bara att byta ut. Vilket är den enkelspåriga tanken. Steg två blir ju varför brände den sönder? Beror det på att något är sönder eller är det så enkelt att det bara varit något glapp som gjort problemet? Glapp som gjort gnistor som gjort bränd kabel? Just sådant är inte min grej, för jag gissar bara och har inte koll på sådant.

Lite att göra när vi kom hem.

Maken fixade med sina kort igår efter han lagat mat. Själv bloggade jag och började på tvätthögen. Nu kommer vi sova i rena sängkläder i husbilen nästa tur. Alltid härligt när det är första natten med rena sängkläder. Under veckan som vi varit borta hade katten lekt med sina små dödade djur inom hus. Hela källaren var full med fågelfjädrar. Inte roligt alls att städa upp efter honom. En och annan mindre snäll tanke blev det tillsammans med dammsugar-dansen. Men nu är dom i alla fall borta igen.

Just nu dricker jag den första koppen med härligt kaffe här hemma. Det här kaffet har jag saknat när jag var ute. Jag är bortskämd med alltid nymalda kaffebönor och skummad mjölk när jag är hemma. Vilket gör att det kaffe jag dricker i husbilen inte är samma sak. Även om jag struntar i pulverkaffet och plockar fram espressokannan så blir det inte samma. Det är bara färdigmalt kaffe till den och mjölkskummaren i bilen är inte som den ångblåsta här hemma. Just den där första koppen kaffe när jag vaknar efter någon dag ute i Lvl^2 är guda god. Det är en sådan kopp med kaffe som riktigt njuts av, den smuttas på med små smuttar och njuts av. Kaffet i Norge som jag köpte på tappstationen smakade inte alls som kaffe här hemma. Men det fick duga då.

Bildskörd. Från resan till stekenjokk och Norge.

Här kommer lite av bildskörden som maken tagit med sin kamera. Hans bilder blir så mycket bättre då han har en riktig kamera och ett öga för att fotografera.

Bad bilderna är när jag badar i kultsjöarna uppe i Saxnäs. 16 eller om det var 15 grader. Vårgrader om vi skulle badat här nere hos oss. Det var riktigt uppfriskande och skönt.

Badskor inför vinterbaden.

Mina badskor som jag beställde för ett eller är det två år sedan, har börjat ge med sig. Dags att köpa nya skor. Just badskor är ett måste ha när man badar på vintern. Men även sköna att ha under sommaren. Då spelar det inte någon roll om botten är full av sten det går att bada ändå. Detta är en länk till Amazon där jag får betalt om det är någon som köper. Dom här tänker jag beställa när det är dags.

Nej nu är kaffet slut och den andra koppen ska göras. Idag blir det att ringa till doktorn.Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.