MCT olja


Då sitter jag här igen och skriver inlägg i Lvl^2 kaffet är bryggt i espressobryggaren och den skummade mjölken är på. Det godaste kaffet känner jag. Smakar ljuvligt. Kanske skulle jag ha en sådan där maskin som mal bönor så hade det varit ännu godare. Men det här duger så gott. Det blir mycket godare än i maskinen hemma som mal bönorna. Jag tror det har med vattnet att göra att detta vatten alltid är helt friskt.

Idag blir det jobb. Börjar redan halv elva. Får se hur det går att jobba när jag sovit i husbilen. Har sovit och sovit i 8 timmar vilket är ovanligt för mig. Igår gick jag förbi en Life butik för att köpa MCT olja. Fick rekommendationerna från min terapeut. Oljan ska vara bra för magen och den ska ge energi. När jag var inne i life butiken samtalade jag lite med expediten. När vi skulle sluta prata sa hon. Men du verkar ju kunna så mycket om hälsa och alternativ medicin skulle inte du jobba med sådant här. Kom och bli min kollega. Jag fick förklara att jag bodde allt för långt bort för att kunna jobba där så det får nog vara. Ja ja flyttar du någon gång närmare så hör av dig.
För några år sedan hade jag en möjlighet att vara föreståndarinna för en Hälsokost bod. Men då tackade jag nej för att revisorn sa ingen lönsamhet. Men det hade varit en dröm att jobba så. Hjälpa folk på riktigt och hjälpa naturligt inte massa konstiga saker som man får från doktorn som oftast ger biverkningar.

Men jo jag gillar det där med hälsa och vitaminer det har ni nog läst om i inläggen innan. Ja ja, nog för nu, jag ska göra mig i ordning och fixa till inför jobb. Kanske skriver jag en rad i kväll. Nu ska jag in ta mina vitaminer och låta dom göra sitt idag. 3 kg är nedgången just nu.

Lev idag just nu, igår finns inte kvar och morgondagen kommer först i morgon. Just nu gäller.

Carina Ikonen Nilsson

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.