Jag är nog inte en riktigt Rocken rollare.

ett litet kort inlägg innan jobb ska jag allt hinna med. Börjar inte från kl 12 och behöver ge mig av vid 11. Maken han har nu köpt den nya tvn till husbilen. Husbilens tv blev en Projektor ala väldigt liten. Men riktigt bra bild.
Jag målar tavlor i bland och har massor av Canvas som står på väntan. Dom står inne i gymrummet. En av dom blir perfekt som tv duk. Om jag målar den högglansig tror jag. Det fungerar utan högglans så det kanske är överkurs.
Inte är det rocken roll och slänga ut en projektor den är verkligen… för liten för att ha Heavy Metal kväll. Dessutom tänker jag att den inte ska gå sönder, då är det inte läge att slänga ut den. Nu när jag tänker efter så var det nog inte så mycket rocken roll, ens då när vi slängde ut tv från husbilen. För den tvn var sönder. Så gör nog inte de där stora stjärnorna inom Metalvärlden. Dom slängde nog ut fungerandet tv apparater.
Nåja inte är jag en Rocker, jag är en helt vanlig liten människa som är ganska så lång. Sådär riktigt liten är jag ju inte.

Idag och i morgon blir det jobb, sedan ledig i två dagar. Där efter blir det att vara på utbildning i Stockholm. Ska bli kul att uppdatera ARTen som det nu handlar om.

Nu får det vara nog för nu. Lev idag dag just nu, igår finns inte och morgondagen kommer först i morgon. Just nu gäller. Just nu i denna stund.

Ha en härligt fin Lördag.

Carina Ikonen Nilsson

Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×

Like us on Facebook