Glad Påsk! Här blir det skechers och solande.

Idag vaknade jag upp i husbilen. Vi hade glömt stänga takfönstrets persienn och här är det morgonljus som jag ofta glömmer att ha. Igår vart det en stressig ledig dag. Först hade vi möte via teams när det var klart blev det att åka iväg till Orust för att få thaimassage. Huvudvärken jag gått med i en vecka är som bortblåst efter massagen. Men känner av lite blåmärken och lite ömhet i kroppen. Hon säger att min kropp börjar bli bättre, vilket jag även känner att den blir.
Nästa vecka massage igen sedan får det bli varannan vecka.

Camping.

När massagen var klar mötte jag upp maken på Överby där skulle vi fylla upp kylskåpet i Lvl^2. Vi handlade för att sedan installera oss på Campingen. Nu kan vi inte fira hela påsken här på campingen. Vi stannar tills i morgon. Jag åker till jobbet kl 7 i morgon och behöver inte så lång tid att köra när vi är här. Jag ska ha med mig målar saker till jobbet i morgon. Dom packade maken med när han packade Lvl^2. Jag hade tänkt packa ner det efter massagen. Men under färden ner till massören kom vi på att jag i stället åker direkt till Trollhättan och maken packar bilen själv. Då var det viktigaste att packa ner jobbkläder och målar sakerna. Vilket han gjorde.

Skecher eller Ecco

Idag blir det en sväng till solariet, dessutom ska jag köpa skor. Behöver ett par nya Skechers som jag kan ha på jobbet. Dom jag har nu börjar kännas lite utslitna. Eller om det finns några mindre varma Ecco så duger dom med. Det har blivit viktigare för mig nu när ena foten svullnar upp att ha riktiga fotvänliga skor. För foten gör ont när den svullnar. Igår när jag var hos massören köpte jag ett balsam med muskelsalva. Den hon använder när hon masserar. Den smörjde jag in foten med igår på kvällen och värken försvann kändes som vanlig efter insmörjningen. Ska smörja in foten idag med efter att jag solat. Tänker även att jag ska hinna med det i morgon innan jag åker till jobbet.

Påskfirande

Vi var bjudna till stora sonen som i morgon, när jag kommer hem från jobbet. Men dom har magsjuka hemma och det där påskfirandet, får bli en annan dag. Min svärdotter ringde mig och frågade om jag hade utklädningskläder, till påsken som lilla Emilia kunde ha. När jag gick ner i källaren igår, hittade jag tyg bland mina tyger. Klippte till en schalett och ett förkläde. Berättade att om dom drog i trådarna så skulle det bli lite fransar runt om både schaletten och förklädet. På tyger skrev jag glad påsk med vanliga tuschpennor.
Kanske inte såg så mycket ut för världen, men det går allt att göra en Påskkärring av utstyrseln. Då kan hon i alla fall bli lite utklädd, även om själva påskkalaset inte blir av. Påskäggen får vi lämna vid dörren åt dom, eller så gömmer vi dom i trädgården så att dom i alla fall får lite lite ägg.

Schampotvål

Nej nu ska jag plocka undan datorn. Göra mig klar för en solning och leta skor. Måste bara skriva om hårschampo tvålen som jag verkligen är helnöjd med. Tvättade håret i söndags och håret höll känslan av att vara rent fram till igår. På kvällen igår när vi installerat oss här på campingen duschade jag och tvättade håret igen. Det var enkelt denna gång att borsta ur håret efter tvätten. Jag använde både schampotvålen och balsamtvålen. Känslan efter tvätten var härligt rent. Inte heller har hårbotten kliat under de dagarna jag väntade med att tvätta håret. Jag är så helnöjd med den där schampotvålen. Den som jag skrev om i ett annat inlägg som du kan klicka på här.

Ha en Härligt trevlig och glad Påsk.

Carina Ikonen Nilsson

Lev idag just nu. Igår finns inte kvar och morgondagen kommer först i morgon. Just nu gäller. Alltid just nu.

Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×

Like us on Facebook