En Magisk Morgon vid Sjön och Effektiva Städtips med Mr Muscle


En Tidig Morgon vid Sjön

En tidig morgon ännu en gång. Den här morgonen var grå och mulen, med dimman som ett täcke över sjön när jag kom fram. En av mina badsystrar var redan där och helt försjunken i att fotografera. Jag insåg då att jag hade glömt badhandduken hemma när jag klev ur bilen. Jag tyckte att väskan kändes lite lätt redan hemma, men kom inte på att handduken saknades. Men vad spelar det för roll när jag har förmånen att uppleva en morgon vid sjön? Ingenting alls om du frågar mig. Jag hade ju badkappan på mig, och den fungerar också att torka sig med.

Simning och Upplevelser

Jag simmade minst 500 meter. Jag ställde inte klockan och tappade räkningen på varven, men jag badade i alla fall i 30 minuter. Det tar cirka 40 minuter att simma tusen meter, så minst 500 meter simmade jag utan att överdriva. Vattnet var svalt och skönt. Vid ett tillfälle simmade jag genom ett varmt stråk, vilket var helt underbart.

En Solig Stund och Familjebesök

Just nu när jag sitter här och skriver, lyser solen försiktigt på min axel. Jag har precis tagit en ny kopp kaffe och har datorn i knät. Jag sitter ute och skriver idag. Innan jag åkte hem, stannade jag förbi min son och hans familj. Emilia har en gräslig hosta och får vara hemma från skolan.

Städtips: Upptäckten av MR Muscle och Plastfolie

Vi har fått en städdille här hemma, både jag och min make. Han får inte sådana infall så ofta, kanske ett var tionde år. Men jag fick ett tips från en kille på Instagram som gillar att städa. Mr Muscle är hans knep om man vill få ugnen ren. Du sprayar på och klär in de sprayade ytorna med plastfolie. Låter det vara så i några timmar. Därefter är ugnen som ny igen. Jag gjorde även rent vår airfryer.

Magiskt Rena Grillgaller

När jag hade plastat in airfryern och satt i källaren och kollade film, smög sig maken upp och sprayade på grillen och klädde in den i en soppåse. Efter en stund fick han för sig att göra likadant med vår gasolgrill i Level 2. Grillgallren blev som nya igen. Magiskt rent och ser ut som att de aldrig har använts. Inget skrubbande, bara plastning och väntan. Torka bort skurmedlet med lite papper, skölj och torka torrt – så enkelt och så lätt.

Sammanfattning

Nu tror jag att makens städdille bara gäller grillsakerna, men det gör mig inget. Då får jag ta hand om ugnen, plåtarna och allt annat. Att städa har blivit roligt nu när vi hittat Mr Muscle och plastfolie. Jag som inte trodde på sådana knep tidigare är nu helt såld. Vill någon ha hjälp att få ugnen eller grillen ren, ring mig så kommer jag och maken med Mr Muscle och städar åt er!

Ny dag nya möjligheter idag ska vi till stan och köpa balklänning till lillflickan. Hon går ut nian och ska på bal. Vad är en kväll på slottet den kan vara fruktansvärt tråkig, bla bla eller helt underbar. Nåja hon ska inte till något slott men ändå till en festplats med mat och dans. Frågar mig stilla om hon kan dansa. Kanske ska vi ha en danskurs här hemma. Hjälp vem ska lära henne jag dansar inte ens onykter. Danslärare saknas just nu. För det är inte något jag kan. Ha en fin dag, gör den bra och till din dag. Lev väl.

Har du egna städtips eller simupplevelser att dela? Lämna en kommentar nedan

Carina Ikonen Nilsson Lev idag just nu, igår finns inte kvar och morgondagen kommer först i morgon. Just nu gäller

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.