Dimman gjorde sjön till en saga.

Dimma, dimma med stora mått. Lite svårt att köra bilen till sjön idag. Såg kanske fem meter framför mig. Gaspedalen eller följa John knappen, körde väldigt lugnt idag. Hade det kommit en älg över vägen, hade jag nog tyvärr inte missat den, fast jag körde så försiktigt. Vid sjön låg dimman ännu tätare. När jag bytte om till bad, gick det bara att se hopptornet vid sjön. Denna lilla ön gick inte ens att skymta. Trolskt sa mina badsystrar jo det var trolskt där vid sjön. 4, 3 grader i vattnet och 0 på land.

Idag var det ett ypperligt tillfälle, att bara vara i stunden. Det kändes magiskt att ta stegen ut i sjön. Kallt? Jo, men ett behagligt kallt Jag stannade i sjön i 5,55 minuter. Min puls kom upp i 108, vilket inte alls är högt. Vi var tysta där i vattnet, det kändes som att vara i en saga. Det kändes som att vad som helst hade kunnat visa sig, komma ut ur dimman. Nu gjorde det inte det, vilket vart tur, för då hade jag blivit rädd.
Det ska tydligen komma en reporter och skriva ett reportage om oss, vi som vinter-badar. Fast jag tror det handlar mest om att badplatsen behöver rustas upp. Det ska bli spännande att läsa om tänker jag.

När jag kom hem, låg maken fortfarande i sängen. Vilket gjorde att jag smög mig ner bredvid honom, för att få lite värme. Men det hjälpte föga, det fick bli att gå upp, ta på rejält med kläder. Sitter just nu med långbyxor och skjorta ovanpå kläderna, har jag en lång ullklänning. Nu börjar det bli något så där varmt i kroppen. Bredvid mig en kopp med varmt kaffe. Min sista kopp kaffe för idag.

Viktresan har stannat upp, visst jag är boven i dramat. Jag är inte lika nogräknad med vad jag stoppar i mig just nu. Men har koll på vikten. Går jag upp så tar jag tillbaka mina riktningar, för att stanna upp. Jag tänker att jag ska vara helt klar med min viktresa, om 10 kg till mindre. Då är jag nöjd. Men just nu har jag en liten paus i att vara nogräknad som sagts innan.

Just nu är det 50% rabatt på viktväktarna. Passa på och prova, om du känner att några kg för mycket. Du kommer att bli förundrad, över hur enkelt det är. Viktminskningen sporrar och motiverar redan efter en vecka, om du håller dig till den budget du har att röra dig med. Efter en vecka blir det en personlig tävling. Där du vinner varje vecka, om du är duktig med matintaget. Varje gång jag ställer mig på vågen känner jag en seger.

Idag ska det även till ett träningspass för mig. Men det blir senare. De nygamla gymmet ska invigas av mig nu när det blev sådan ordning där inne. Du får ha en fin söndag. Skickar med en annonskod från bodyshop för att dom har den underbaraste handkrämen ever. Jag använder den här Pink Grapefruit Hand Cream och jag är super nöjd.

Lev idag just nu igår finns inte kvar och morgondagen kommer först i morgon. Just nu gäller. Just nu.

Carina Ikonen Nilsson.

Publicerat

i

,

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×

Like us on Facebook