En Magisk Morgon vid Sjön: Upplevelsen av Frihet och Lugnet i Nuet


Att börja dagen med ett möte med badsystrar och sjön är något magiskt. Att ha med både en hårtvål och den ljuvliga Medimix Sandeltvål gör upplevelsen ännu mer förtrollande, och förgyller stunden då du står och tvättar dig i sjön.

Frihetskänslan vid Sjön

Detta med sjön och tvålarna ger en sådan frihetskänsla. Att stå där i sjön, helt naken och tvätta kroppen och håret, är en stund fylld av liv, frihet och nuet. Att sedan komma hem och hänga upp badskor och handduk i solen gör hela morgonen komplett.

En Morgon att Minnas

Jag önskar att alla som bor i vårt land kunde uppleva dessa känslor som jag upplever när jag tar mig till sjön på en sådan fantastisk dag. Det finns inget negativt med det. När tvätten av hår och kropp var klar, satte jag mig på bryggan och lät kroppen torka i solen. En sådan ljuvlig morgon går knappt att beskriva. Takten som blev i kroppen efteråt är långsam och enkel. Denna morgon ska jag spara och njuta av under många stunder idag.

Efter Badet: Enkla Glädjeämnen

Det är härligt att nu sitta här och skriva, känna mjukheten som fortfarande bor i kroppen, trots att jag precis har genomfört en Mr Muscle-rengöring i köket. Nu är det stekpannor och plåtar som ska få tillbaka sin forna glans. Den andra koppen kaffe står bredvid mig. Idag sitter jag i soffan och skriver eftersom ljuset ute gör det svårt att se. Men vad gör det? Jag har redan upplevt min morgon och haft min njutning av mitt bad. När detta inlägg är klart ska jag smyga ut i trädgården och njuta av solen i hängmattan. Denna dag började verkligen bra.

Planer för Dagen: Havet eller Trollhättan?

Idag blir det nog en tur med LVL^2. Det är bara det att maken och jag inte riktigt har bestämt oss för vart vi ska. Jag vill till havet, medan maken vill till Trollhättan. Det är två motsatta riktningar. Vi har olika önskemål och behov. Havet, jag vill alltid till havet, och om det inte blir havet, så duger en sjö. Men för maken är dessa viktigheter inte lika viktiga. Han är ingen badare eller havsälskare, kanske för att han har havet som utsikt hela dagarna när han jobbar.

Att Njuta av Livet Där Man Är

För mig är det tur att jag inte jobbar vid havet. För då hade jag oftare funnit mig själv sittande på en sten, njutande av doften, saltet och luften. Jag är glad att jag jobbar där jag jobbar, för där finns också en fantastisk utsikt. Även där kan jag ibland fastna i stunden och njuta av allt det vackra som finns just där jag är.

Helgplaner: Firande och Husbilsäventyr

Nu är det helg och denna helg ska vi spendera i husbilen igen. Dessutom ska vi fira, eftersom maken fyllde år igår och vi firade vår 18-åriga bröllopsdag. Satin är vad 18 år som gifta kallas, men trots att satin inte är det mest bekväma materialet, är det desto trevligare att vara med maken. Tänk att efter 18 år kan vi fortfarande skratta tillsammans. Idag vet vi mer om varandra och behöver inte alla ord som vi behövde i början. Ofta märker vi att vi tänker på samma saker och umgås i tystnad, vilket jag, som har ett stort behov av att vara själv, trivs alldeles utmärkt med.

Carina Ikonen Nilsson Lev idag just nu, igår finns inte kvar och morgondagen kommer först i morgon. Just nu gäller

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.