Tid…..

Idag skrev jag skrivpuffen först.  Om bara en timma jobbar jag igen, sovaldi Behöver vara LEDIG! men jobbar nu två pass.  Utvecklingsdagarna var givande, ed vi verkligen kom fram till viktiga saker. Våran grupp är en liten grupp. Fyra tjejer är vi, våran sammanhållning och tillit är enorm. Jag  tror att det är dynamiken i våran grupp som gör att vi trotts arbetets stress orkar med, vi blir aldrig griniga eller har tankar om att ingen gör något utan vi litar på varandra.

Nu fast våran framtid är oförutsägbar och det kommer att komma till en stor förändring så lyckades vi se att vi får ihop det, vi gör ett bra jobb. Ska nu snabba på och fixa till mig så inlägget blir kort kanske kommer jag inte hinna med att kolla in mera idag  inte heller imorgon. Men sånt e livet, Livet är sånt.

Snart är det då andra advent jag har inte ens hunnit med den första hmmm undra om det hinner bli jul eller om jag hinner med att vara i julen. Har lite saker att göra med  Företagsnamnet med hmmm tid är det enda som finns men var fan finns den?

lev idag  imorgon är till för att levas då. I morgon asså!


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×

Like us on Facebook