Tankarna om Företagande…

Nu är inte kl så mycket, värk i kroppen gjorde att jag vaknade. Dessutom ska lillkillen iväg för att besöka bilskolan. Han har nu blivit så stor att det är dags att ta körkort. Åren går känner jag. Själv tycker jag inte det var länge sedan han flyttade in här. Då var han på sitt tolfte år. Nu är det då dags att ta körkort.

Idag blir det inte något morgonbad för mig. Vi åker då badet skulle bli till. Hade igår en tanke om att packa in i husbilen och göra en helg på Orust. Den tanken försvann när vädrets makter ska till och snöa. Igår gick vi ut till bilen i alla fall för att göra lite adventsmys. Jo, jo längtar tills vi kan ta ut vår bil på en liten resa utan att behöva tänka på väglaget. Får bli en gammal bad och husbilsbild.

Har funderingar på min affär. Som fortfarande finns i tankarna. Skulle det vara så att jag verkligen gör. Behöver jag sätta igång nu. Först ska det göras en affärsplan. Jag ska gå till banken och låna pengar. Här bor just nu så många men. Det var så länge sedan sist, jag hade företag som jag skulle leva på. Hur går man? Kommer det att gå att plocka ut lön? Hur mycket lön kommer jag att behöva plocka ut? Skulle jag bestämma mig för att starta upp, så kommer jag behöva jobba hela sommaren. Hur kommer det då bli med vår husbil? Vi som verkligen älskar, att åka ut på tur. Kommer jag orka jobba hela sommaren utan semester? Kommer jag klara av bokföringen? I dagsläget med det lilla företag jag idag har, använder jag mig av revisor. När jag gjorde det Bokföringen själv, var ångesten för stor.

Kommer jag att fixa att faktiskt ha mindre lön, vad händer då Meniers slår till och blir så att jag måste ligga ner. Hur gör jag med online försäljning? ÄR det bara mina drömmar eller är det så att jag kan öka försäljningen? Jag skulle behöva en mentor känner jag. Jag skulle behöva titta på bokföringen som finns idag. För att se verkligen se hur det ligger till med ekonomin. Hur gör andra när dom börjar ? Vart ifrån får dom pengar de där första tiden kan dom ta ut lön då? Starta eget bidrag har jag redan insett att det inte kan bli för då måste jag vara arbetslös. Det är jag inte, jag har ett jobb och jag har ett jobb som jag älskar. Hur kommer det bli om jag startar upp företaget. Kommer jag sakna mina kollegor och ungdomar? Jag vet att jag gjorde det då för länge sedan. Finns det bidrag att söka?

Så många frågor som behöver lite svar och dom kommer liksom inte fram inte av mig.

Passar på igen med Erbjudandet Pink Weekend. 20 % på allt under helgen.

Ha en fin dag, ta hand om dig.

Lev idag just nu, igår finns inte kvar och morgondagen kommer först i morgon. Just nu gäller.

Jag föredrar att kalla mig impulsiv .


Publicerat

i

, , ,

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×

Like us on Facebook