Isbrytaren, kan jag från och med idag kalla mig.

Idag blev det lite jobb, av mig själv innan jag åkte iväg till mitt bad. 11 minusgrader, kände jag var kallt. Men iväg åkte jag, solen gjorde sinnet till, yes! Det är bara att göra. Idag fick jag bryta isen, för mina systrar. När en syster kom ner till sjön, kändes det som fötterna var isklumpar. Då gav jag upp. Glömde till en början, att jag skulle doppa ner kroppen i sjön. När det var gjort, gick jag upp. Fötterna tog stryk idag, gjorde ont. Det stack i fingrarna och det var svårt att få av badskorna. Nu låter det som jag skriver, om en negativ händelse. Det gör jag inte, för den gamla vanliga på nytt födelse känslan infann sig direkt efter mitt bad.

Jag gjorde det och jag kan göra det. Idag var det fantastiskt vackert, där vid sjön. Isen var en cm tjock, det var inte svårt att hacka upp till bad. Men isen är vass, man kan skära sig av den tunna isen. Som tur var klarade jag det, utan några skärsår. Igår blev det inte något bad, det fick bli en vacker skogspromenad istället. Tyvärr, blev det för många steg, höften har igen gjort sig påmind. Har haft ont i natt, vilket gjort det svårt att sova. Naturen just nu är så vacker. Här kommer bilder från igår, i skogen och idag från i morse vid badet.

Nu kan dagen börja på riktigt. Lev idag just nu, just nu, kan gör saker som påverkar framtiden. Igår finns inte kvar. Just nu gäller. Idag är första dagen på resten av våra liv.

Carina Ikonen Nilsson.

Publicerat

i

, ,

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×

Like us on Facebook