Snart är vi där i våren med varma strålar som värmer


Det var inte helt säkert att jag skulle bada idag. Jag bestämde mig i sista stunden. Tänkte tanken redan igår, men idag är det dumt att hoppa badet. Det var ju plusgrader och i min tanke var isen ett minne blott. ställde bilen vid min badsyster och sedan åkte vi iväg, i hennes bil. Som alltid hade vi trevligt under vår resa. Det lyckas alltid bli så trevliga intressanta samtal.

Väl vid badplatsen visade sig isen just vara ett minne blott, i alla fall i den lilla pölen vi bankade loss igår. Fem badsystrar var vi, idag satt jag i en längre stund för jag tänker att värken håller sig borta längre då. Det var härligt att gå upp från vattnet idag. plusgraderna på land och vindstillheten gjorde underverk för tår och fingrar. Dom frös inte och den behagliga värmen som sprider sig i kroppen efter ett kallbad hann med att värma både fingrar och tår. Snart är vi där i morgonen med flera plusgrader på land. och 10 -11 grader i vattnet. Som jag längtar. Imorgon har jag bestämt mig för att bada efter det jag kommit hem. Även då för att mota bort värken i höften. Idag blir det ett jobbpass med tillhörande Jour. Väskan är redan packad och jag är redo för att åka till jobbet.

Jag har börjat sticka på en tröja till lille Hugo som fyller år snart. 1 år fyller han. jag brukar sticka på frihand, men denna gång har jag bestämt mig för att en gång för alla lära mig det där med att sticka efter mönster. Jo, jag har redan börjat om flera gånger på tröjan för att göra det exakt så som mönstret är. Tyvärr glömmer jag av det när jag sitter där med mina stickor och kommer på efter ett tag då är det bara till att repa upp och göra om och göra rätt. Reflektion är: Följ mönstret, gör det som står att du ska göra. Kontroller och gör om, när det visar sig att jag frilansar. Alla dessa test jag nu gjort, säger mig att jag säkerligen redan stickat tre tröjor men, inte ens den första är klar. Men nu enligt instruktionerna på riktigt. Kommer säkerligen bli en tröja men, den tar tid för bara några varv så har jag igen satt igång med frilansandet.

Ha en fin dag.

Lev idag just nu, igår finns inte kvar och morgondagen kommer först i morgon. Just nu gäller.

Carina Ikonen Nilsson.
, ,

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.