4,6 grader i sjön minusgrader på land.


Idag började dagen bra. Redan kl 6.00 satt jag och njöt av kaffet i soffan. Tiden till bad kom snabbare idag. Vi har sedan idag, börjat bada på den tiden som jag gillar bäst. 8.00 är badet för oss badsystrar. Sommartider hej hej sommartider, gillar jag. Då slipper jag sitta och vänta på att tiden ska bli bad.

Idag var det 4,6 grader i vattnet, 5 minuter höll jag ut i vattnet. Men jag ska erkänna att det är dumt att bad så länge, för jag fryser så mycket efteråt. Idag blev det att skämma bort mig med fotbad, när jag kom hem. Disk för att värma händerna och ner i källaren för att elda lite i fejk kaminen. Fejk kaminen gör att ron flyttar in i kroppen. Det är behagligt att sitta här, skriva tillsammans med flammorna från kaminen. Längtar tills i höst, då vi kommer att ha en riktig kamin här i källaren. Tänka sig, jag ska få tända den lilla spisen med vedträn. Jag som bara älskar att elda. Men nu, börjar värmen, sprida sig i kroppen.

Morgonen var magisk där vid sjön. När vi kom dit, satt det en fiskmås och väntade på oss. Han satt till och med så länge, att jag hann ta kort på honom. Jag viskade god morgon till fiskmåsen, blev glad av att se han. Vår fåglarna kvittrade ovanför oss, fast det var minus 3 grader kändes det som våren fanns där hos oss.

Min höft har inte slutat spöka, även om den spökar lite mindre nu. Börjar tappa hoppet, om att få den till det den var, innan den satte igång nu. Min svärdotter frågade i söndags, om jag inte skulle göra något åt den. Jag börjar på allvar fundera på det kanske är det dags, för en sådan där höftoperation. Måste bara samla lite mod till det. Så många år av värk, kanske är det dags att göra något åt det. Har ju liksom provat allt som finns att tillgå.

Denna veckan är en lite mera som en semestervecka. har bara två dagar som jag jobbar alla de andra dagarna är lediga dagar. Dom kommer att börja med ett härligt uppfriskande bad. Gillar att det blir många bad i veckan.

Ha en fin dag.

Lev idag just nu, igår finns inte kvar och morgondagen kommer först i morgon. Just nu gäller.

, ,

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.