Thåström och en ny fin trappa.

Idag är dagen med stort T Thåström, ja verkligen idag är det dagen. Jag sökte semester om just denna dagen redan förra året. Har under året som gått försäkrat mig om att jag verkligen får ledigt. Har till och med et skriftligt papper på det från min förra chef. Idag händer det på riktigt. Jag kommer att vara där.

Idag är även dagen då vi invigde den nya trappan, som blivit till vid badplatsen. En av mina badsystrar invigde den, med en gång.

När vi sedan skulle bada, alla vi systrar gick vi ner i samlade trupp. De målade även över klottret, som hade varit vid vår stuga. De som klottrat hade inte några fantasier utan skrev enkelt ett könsord. Men nu är det borta och väggen är röd igen.

Ett inlägg om en badtrappa, kan man skriva det? Ja jo, jag kan. Det har varit mycket snack, om den där önske trappan. Tror till och med det var den första snackisen jag snappade upp, när jag började mitt badande i höstas. Som vi klättrat, halkat och balanserat i backen på väg ner och på väg upp, för branten när ska och har vi badat. Nu bor det en trappa i slänten, nu är det till och med möjligt att gå ner och skölja upp våra bad attiraljer när vi badat, utan att bli helt sandiga på vägen upp. Det där med att skölja upp får bli ett extra plus med trappan, känner jag. Imorgon ska mina badsystrar fira trappan med tårta och bubbel, efter badet. Tyvärr kan jag inte vara med i den stunden för jag har jour pass på jobbet. Jour pass på helger är tidiga pass, så jag blir utan firande men, jag firar det i dag tillsammans med min son, make och herr Thåström. Thåström him self vet kanske inte om att han är med och firar men det spelar ingen roll. Han är där vi är och det räcker.

Ha en helt underbar dag och tack för att du just du, läser min blogg. Är nog dålig på att tacka för det ska bättra mig och blir glad då du kikar in här i bland mina inlägg. Det lönar sig att skriva varje dag har jag märkt. Ni är många som tittar in och det tackar jag er för.

Lev idag just nu, igår finns inte kvar, imorgon kommer först i morgon. Just nu gäller och just nu är det före Herr Thåström. Jag gillar just nu.

Carina Ikonen Nilsson


Publicerat

i

,

av

Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×

Like us on Facebook