Mora lämnade vi i morse, nu är vi Ovanför Strömsund.

Imorgon misstänker jag att vi når fjället. Strömsund är gjord. Det gör man snabbt. Även Östersund går att göra fort, om man inte har några krav på att uppleva Östersund. Jag vet inte vad det är. Men har jag väl kommit till Östersund, vill jag vara framåt. Inte där, närmare fjällvärlden. Närmare naturen och inte i Östersund. Östersund är stad, puls och massa bilar.

Strömsund

Strömsund är liten stad, camping och 50 meters pool. Men jag gillar inte stan. Ser urholkad ut. Är inget och inget alls, mera än ett fantastiskt vatten. Men jag har sett det, har gjort det. Dessutom fick jag visa mina skils i motokunskaper idag. Maken till och med erkände att jag var lite smartare än honom. I alla fall idag. Inte alltid.

Men jag tänker maken var i chock och jag hade inte vett nog att fatta läget mera än att det var lite dåligt. han sa lameller jag sa antispinnsystem och det kanske inte visade sig helt ut men jag hade nog mera rätt än vad maken hade.

Lövberga, Campingen Flåsjöstrands camping.

Vi tänkte först att vi skulle stanna i Strömsund. Men campingen var blöt och svampig, svårt att få upp bilen på klossarna, då det vart så blött. Vi valde att åka vidare, vilket var tur. Hittade en oas av vackerhet, på vägen till Vilhelmina. Vi stannade och loggade in. Ett tiotal platser och en dusch och två toaletter. Naturcamping fast med ström. 280 kronor kostade det med ström. Så vackert och stilla och så naturnära i själen. Några meter ner till vattnet, en fantastisk utsikt över sjön och där bortanför på andra sidan sjön. Ser man fjällvärlden, kanske är det jag som vill att det ska vara fjällvärlden. Skulle jag fråga en Norrlänning, är det säkerligen bara höga berg.

Statistiska mätningar av Husbilar.

Nej jag är trött, sitter här inne nu för myggen hittade till utsidan. Sitter här inne med ett glas rött och verkligen njuter, njuter av stillheten, naturen och husbilen. Vi gjorde även idag lite statistiska mätningar på husbilarna vi mötte. Idag blev det 134 husbilar vi mötte, Idag vann Adria, Bustner på andra plats och Knaus tätt efter. Även idag bara en sådan bil som vi har. 1 av 134 mötande husbilar. Jag känner stor tacksamhet över att vi verkligen åkte iväg med vår Lvl^2. Jag som inte hade någon lust till att åka iväg.

Lev idag just nu. Igår finns inte kvar och morgondagen kommer först i morgon. Just nu gäller.

Carina Ikonen Nilsson

Publicerat

i

, ,

av

Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×

Like us on Facebook