LVL^2 var namnet.

LVL^2 får vår nuvarande bil heta. Vår förra hette LVL^. Det är ju bilen 2.0 av LVL^. Level up betyder att man uppgraderar. Och detta är så som windows, en uppgradering. Vi är en datafamilj här, har alltid varit. När andra checkar in på hotell eller annat, då loggar vi in. Vi loggar in på campingar och levlar upp i husbilsköp. Andra dagen med special alá special. En drick medicin dricks 2 dl tre gånger om dagen. Inte god alls, idag ska det även drickas något annat 2 l. När jag tänker på hur det andra smakade, förstår jag inte hur det ska gå att dricka det här nya idag. Jag får hoppas att det smakar bättre. Imorgon om några timmar kan jag lägga dessa dagar till handlingarna. Det ska bli så skönt när det är över.

Igår kom våra klistermärken, vi beställt till vår husbil. Nu står våra namn, husbilens namn och bloggens namn på LVL^2. Nu är det husbilens officiella namn. LVL^2 fick även två klistermärken ett Göteborg och ett Dalslands-märke.

Nu sitter vi och planerar nästa helgens resa. Då ska barnbarnen även få följa med. Emilia hade redan i helgen förklarat för sina föräldrar, hon minsann skulle campa med farmor. Vädret ska bli fint, även om det inte kommer vara så varmt. Maken han ser framemot att sätta upp vindskyddet igen. Jag ser mera fram emot lugn och ro. Fast med två små barn, kanske det inte blir så lugnt och skönt.

Idag ska Lilla Alfred med sin mamma komma hit och äta frukost. Han skulle till BVC därefter kommer dom på frukost. Idag får jag äta två små måltider innan klockan 12. Efter det är det att dricka klara drycker plus det andra 2 l av något konstigt.

Här planeras för student, mest av lillgrabben. Han har så många saker i luften nu. Det blir att jobba på bra för att det ska bli bra. Vi tänker sallads buffé till bjudningen. VI får se om det duger för får student. Han jobbar som vanligt i kyrkan under sommarlovet fast en anställning på tre månader. Därefter har han fått jobb på en elfirma. Det kommer att bli bra för honom. Nu börjar vuxen livet för honom. Han säger att han ska bo kvar hemma. Jag funderar på hur vi ska ställa om, så att det blir mera rättvist. VI har vår vuxnare sån som bor här. Han har aktivitetsstöd som lön och betalar 30% i hyra här hemma. Lillgrabben kommer nog inte att gilla betala 30 % av sin lön i hyra. Det blir mycket pengar när man har en riktigt lön. Kanske får det bli att betala hyran, men sedan stå för sina egna utgifter så som matkostnader och hygien mm. Kanske är det ett bra sätt att lära sig bli vuxen. Att man fast man bor hemma står för sina egna kostnader runt sig själv. Då blir det lite som att bo själv men ändå ha en backup.

Det är något vi får diskutera oss fram till nu börjar det snart att bli annorlunda. Nu om bara några veckor är han vuxen. Han är klar med gymnasiet och ska ut på vägar där han själv har fullt ansvar. En ny tid börjar för honom. Nu är det han som bestämmer hur livet ska utveckla sig. Det kommer att vara hans val som visar hur vägen blir. Jag tror det kommer att gå jätte bra för honom. Men att bli vuxen är även ett stort ansvar över sina val, valen är så många. Ibland är det svårt att välja rätt.

Nog för nu.
Tacksamhet.

  1. Tack för att jag vaknade till ännu en dag.
  2. Tack för att jag redan är inne på dag två. Det går att dricka den vita slemmiga sörjan av medicin. Men tvi vale vad illa det smakar.
  3. Tack för att igår bor i historian. En riktigt tråkig kylig dag där jag mest försökte hålla koll på när tabletter och drickor skulle drickas.
  4. Tack för att jag snart är onsdag kl efter röntgen, då är oron jag känner nu hela tiden ett minne från förr.

Lev idag just nu, igår finns inte längre här och morgondagen kommer först i morgon. Just nu gäller.

Carina Ikonen Nilsson

Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×

Like us on Facebook