Ett morgonbad blev till.


Idag, idag hände det verkligen! Jo det gäller att gö… när man inte vill göra. Idag ville jag i och för sig, men det kändes lite krångligt. På med morgonrocken, sätta sig i bilen och åka iväg. Jo lite krångligt kändes det. Men när jag väl gjorde det, kändes allt som vanligt. Så som det ska vara, som det var förut. Det blev ett bad nu på morgonen. Bättre än så kan man inte börja dagen. Det var varmt i vattnet. Men eftersom jag inte badat på länge så kändes det lite kallt till en början. Det gick att simma några meter. Det vart så härligt att träffa några av badsystrarna. Så härligt att höra deras snatter. Så härligt att bada där tillsammans med badsystrarna. Jag tror det var 19 grader i vattnet. Det vart allt varmt. Bättre än så kan man eller i alla fall inte jag, börja min dag. När jag kom upp ur vattnet visade sig solen titta fram lite grann.

Vitaminerna är intagna och jag ställde mig på vågen. Denna gången, hade det inte hänt så mycket. Men det går neråt 0,3 kg, det är i alla fall något. Nu förväntar jag mig inte så stor förändring för jag har inte ändrat något i min kost. Jag äter som vanligt. Dricker mitt kaffe som jag brukar.
Jag har slutat med min mag-medicin, det var den som gjorde att ena foten och benet svullnade. Men just nu funkar magen som den ska. Jag misstänker och lägger även här till, det är vitaminerna som gör susen. Jag tror så stenhårt på dom. Nu är det kanske inte bara de där vitaminerna, som är allt i det hela. För jag har lagt till en tsk MCT olja. Vilket är en ren och skär kokos olja. Även den ska vara nyttig. Ha en mjukgörande effekt på magen. MCT oljan köpte jag på en Life butik i Alingsås, när vi var där.

Denna veckan är det tre dagars jobb, redan idag ska jag jobba fram till kvällen. Men börjar inte förrän kl 13.00, vilket gör att jag har möjlighet att skriva här på bloggen. Imorgon vet jag inte hur det blir, för jag börjar tidigt och jobbar tills det är nattnatt.

Härligt jag är på gång, badet idag är det som blev på gång. Tänka sig jag tror på dom där vitaminerna jag äter, dom ger sådan energi. Har kunnat göra så mycket och orkat lite till. Det är vitaminer jag aldrig kommer att sluta med, känner jag. Att dom funkar med en gång, trodde jag aldrig när jag började. Men dom gjorde det, jag behövde inte ens vänta på resultat. Konstigt, ja det är det, men så härligt att dom verkligen fungerade.

Ha en fin dag. Idag blev det nere i källaren som jag satt och skrev. Sitter bättre här, det är lite höstmysigt att sitta här och skriva.
Lev idag just nu, igår finns inte kvar och morgondagen kommer först i morgon. Just nu gäller alltid.

Carina Ikonen Nilsson

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.