En Perfekt Morgon vid Sjön


En Morgon Att Minnas

Det var en sådan där morgon som fastnar i minnet, trots att regnet hängde i luften. På vägen till sjön njöt jag av varje sekund. De betande korna på ängen och de tunga molnen som hängde lågt över himlen skapade en nästan drömsk atmosfär. Träden, vars gröna blad nu suckade under ett grått täcke, bidrog till stämningen. Gruset som smattrade mot bilens golv och de slingrande kurvorna på vägen mot sjön gjorde att allt kändes helt perfekt den här morgonen.

Morgonbadet i Sjön

När jag steg ur bilen kände jag hur grådiset och kylan omfamnade mig. Jag var först på plats, men snart anslöt sig en av mina badsystrar och strax därefter resten av gänget som brukar ta ett morgondopp. Vattnet var kyligare än vanligt, och kylan slog emot mig när jag klev i, men det är bara att göra det. Jag simmade 200 meter, och självklart skämde jag bort mig med att tvåla in kroppen där i sjön. Den här morgonen var verkligen min.

Hemvägen och Vila

Efter badet, när kroppen var lite nedkyld, var vägen hem härlig. Väl hemma drog jag på mig kläder och mitt ryggbälte, som med sin värme och vibrationer lättar på värken. Nu står jag här i källaren med den sista koppen kaffe bredvid mig. Den behöver svalna lite innan den går att dricka. Idag, likt alla andra dagar, planerar jag att ta det lugnt. Jag inbillar mig att ryggen kanske börjar bli lite bättre, men jag tar inga risker. Det är ingen idé att stressa fram något. Istället ska jag ta mina steg, göra mina övningar och låta kroppen vila.

Tankar Inför Helgen

Husbilsplaner och Familjefirande
Det verkar inte bli någon husbilshelg i helgen. Maken har lämnat in en elbox på service, och det gör att tolvvoltsystemet inte fungerar. Reparationen ska förhoppningsvis vara klar till fredag, men det är mycket som ska kontrolleras efteråt, så jag misstänker att det kommer ta tid. Dessutom fyller vårt barnbarn 8 år den här veckan, och vi behöver lämna en present och kanske delta i ett litet kalas. Det är alltid en utmaning att köpa presenter till en åttaåring. Hon säger att hon vill ha kläder, vilket förvånar mig, men hon har väl kommit i den åldern. Jag skulle vilja köpa ritblock och riktiga ritpennor, för hon är mycket duktig på att rita. Men när jag pratade med min son nämnde han att det kunde vara problematiskt, eftersom hennes lillebror kanske skulle låna dem och riskera att de förstörs, vilket skulle göra henne ledsen.

Riktiga Ritsaker – Perfekta Presenter

När det gäller att välja ritsaker till barn, är det viktigt att tänka på både kvalitet och hållbarhet. Riktiga ritpennor, som färgpennor av hög kvalitet, erbjuder en mjuk och jämn färgapplicering som är idealisk för barn som verkligen älskar att rita. De kan också hålla länge om de hanteras rätt, vilket gör dem till en bra investering. Ett ritblock med tjocka, vita sidor ger en perfekt yta för både blyertsteckningar och färgglada skapelser. Även om det finns en risk att småsyskon kan förstöra dessa dyrbara redskap, kan man alltid se till att lära barnen att ta hand om sina saker och kanske till och med skapa en speciell plats för konstnärliga aktiviteter där de kan jobba i fred. Är man duktig på det där med att rita ska man ha riktiga saker. Det gör skapandet roligare och ger en rättvisa till talangen.

Nog för idag…

Carina Ikonen Nilsson Lev idag just nu, igår finns inte kvar och morgondagen kommer först i morgon. Just nu gäller.

#Morgonstund #SvenskaNatur #Vinterbad #Rygghälsa #Presenttips #BarnKreativitet #Familjeliv

Ritsaker för barn.


Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.