Visualisering


Det kom avisering om ett nytt tema. Självklart vill jag prova det. Gillar looken av det. Eller vad säger du? Ser du skillnad?

Idag blev det bad på morgonen, innan jag åkte var jag inte helt säker på att jag skulle bada. Men jag har gått och blivit vinterbadare då gäller det att ligga i med det där att ta sig till badet.

2 grader va det i vattnet. Lite varmare än innan. Då har det snurrat runt 1.3- 1.6. Lite svårare att gå i idag men när mentorn räknade till tre så vart det att doppa ner kroppen i vattnet. Ett kortare bad blev det idag. Det känner jag nu, för kroppen är redan uppvärmd. Badtofflorna ursköljda och snart ner i duschen.

Ska åka till jobbet för ett kort möte, i morgon en ledig dag.

Visualisering har blivit till de senaste veckorna, jag spelar upp en film i tankarna, om att det jag ska till att göra redan innan det är gjort. Innan jag åker till jobbet har jag tanken om hur jag kommer hem från en fantastiskt bra dag på jobbet. Vilka känslor som bor i kroppen, hur jag mår och vad jag gör på jobbet. Till och med hur jag hinner med det där tråkiga som dokumentation. Hur jag hittar rätt bland rubrikerna och hur allt bara flyter på. När jag åker hem från jobbet, samma visa om nattsömnen som bli så bra. Hur jag vaknar upp, är pigg och utvilad, mår gott i kroppen och har all tid i världen, innan jag ska göra det jag ska göra. Det fungerar det där med att dagdrömma, om de händelser som ska bli till. Det gör att jag redan innan jag gör det jag ska, har en god känsla i kroppen av att lyckats göra det jag ska göra.

Prova börja med något litet tänk på det som ligger framför dig. Tänk på att det redan är gjort, Hur alla människor i den där kommande stunden är, hur du gör och vilka känslor som bodde i dig. Tillåt dig att lyckas i den kommande händelsen och flytta in i de känslor som gör att du mår bra.

I alla fall fungerar det för mig. det ger mig mera kraft och mod till att ge mig själv en chans att lyckas med det som är tänkt att lyckas med.

Lev idag just nu, igår finns inte kvar och morgondagen kommer först i morgon. Just nu lever vi. Idag är första dagen på resten av ditt liv. Dags att göra det du vill göra och göra det du tänker.

Carina Ikonen Nilsson.
,

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.