I have Faith


I still have faith in you. Det är Abba som låter i högtalaren som är en Marshall. Den står nere i källaren vid mitt skrivbord. Hade glömt av låtarna dom gjort ett tag. Jag har varit inne helt i Muse värld en längre tid nu. Fridas röst i låten är som balsam för min själ. Just nu behöver jag den för att vakna mjukt. Har ett långt pass att jobba idag. Ett pass som jag ser fram emot. Det ska bli kul att jobba idag. Varför? Det vet jag inte mera än att jag ser fram emot att träffa alla.

Stan

Igår var jag och en vän och handlade i stan. Jag handlade massor av schampo och duschkrämer. Nu är hyllan full med det familjen behöver av allt sådant. Men jag glömde det viktigaste. Jag skulle ha åkt in till Elgiganten för att köpa tvättmedel till vår Mielemaskin. Har jag det så är det bara att lägga in tvätten och den doserar själv. Det får bli att beställa i stället kanske har dom det på Amazon.

Vitamintabletter

Jag har börjat äta vitaminer som en vän, rekommenderat åt mig. Dom ska ge energi men dom ska även göra något med matsuget. Har provat dom i en vecka nu. Dom är bra, jag känner mig piggare och det där sötsuget är lite borta.
När jag äter, har portionerna blivit en och inte den där extra som man inte behöver, utan bara ät god. Är inte hungrig, men känner i kroppen att jag behöver äta. Kan det ha med blodsocker nivåer vet jag inte. Men äter jag inte då jag känner det, så blir jag lite sur och grinig. I stället för en tallrik havregrynsgröt och två mackor räcker det idag med gröten. Två mackor på kvällen har blivit en macka. Middagen lite mindre och absolut inte, den där extra portionen, bara för att det var så gott.

Vatten

I början mådde jag lite illa av tabletten, behövde dricka vatten för att illamåendet skulle gå över. Vilket gjort att jag får i mig mera vatten idag än innan. När maken gjorde två kantarell mackor här om kvällen, Orkade jag bara en och en halv. Fast det var små mackor. Jag lägger alla ägg av alla dessa symtom, i korgen där dom hör hemma. Det handlar om de där extra vitaminerna som jag äter.

Energi, orkar mera sover bättre

Självklart har jag beställt dom själv. Ett bra tillfälle att kanske hitta ut, från den här mindre ljusa perioden av min tid här i livet. För många saker som liksom med en gång hittade rätt och gjorde det dom lovade. Ner i kg, Nej bara ett 1/2 kg men jag har bara ätit dom en vecka. Det är inte kg jag vill åt, jag vill åt den där härliga känslan som min vän berättade om. Hon berättade om att hon fått mera energi, orkade mera och sov bättre. Det är det jag vill nå om kg försvinner är det bara ett plus i kanten. Det här ska bli en spännande resa där energin kommer att återkomma som den var innan alla dessa saker som hänt i kroppen den senaste tiden. Sitter här och känner mig tacksam, över att jag fick de där vitaminerna och tipsen av min vän. Jag hoppas att jag även får en bättre sömn. Sömnen har blivit bättre men inte bra ännu.

Jag lägger in en länk till tabletterna som jag blivit rekommenderad till Jag är supernöjd, men är bra i början det kommer att bli flera sidor som jag hittar till för resultaten inser jag kommer att bli flera. Klickas på bilden så kommer du vidare.

Nej nu får det vara bra för idag. Nu ska jag ge mig in i duschen fixa till mig för jobb. Ha en fin dag. Ta hand om dig och det som är du.

Lev idag just nu, igår finns inte kvar och Morgondagen kommer först i morgon.

Carina Ikonen Nilsson
,

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.