Ibland glittrar det om dagen.

Idag vart det härligt att ta det där morgonbadet. Isen behövdes inte brytas bort, men jag bröt lite is för att jag kunde. Dessutom tog jag årets första riktiga simtag idag. Till och med unnande jag mig lite flyt tid. 3.9 grader i vattnet och sommaren ja sommaren den är på väg. På riktigt fast det bara är mars så känner jag hur sommaren börjar sippra in i kroppen. Den här dagen är värd att firas. Årets första riktiga simtag, det kan inte bli bättre.

Innan har jag läst om att när tempen går under 10 grader i vattnet så känner man inte skillnaden. Men det säger jag är fel, för det kändes idag att det var lite varmare än innan. Nu blir det bara bättre det där med vinterbadandet. Fast nu är ju nivån vinterbad uppnått och det nya målet blir att vara vår-badare. Där efter kan jag säga med handen på hjärtat att jag är året runt badare.

Idag ska vi ta ut Lvl^ på en tur. Vi hade tänkt oss Orust, jag hade bokat Thaimassage. Men Det blev något fel med bokningen. Tiden fanns inte idag, fick jag till mig av ägaren igår. Först blev jag besviken, men jag hittade till det som behöver göras, när det inte blir som man tänkt. Jag letade upp massage i Ulricehamn, Det årliga besöket, till den vackra staden blir till. Två kanske tre flugor i en smäll. En fluga är massage för att höften ska bli bättre, vi ska fylla upp frysen med det godaste glutenfria brödet, som bara finns där. Dessutom tänker jag ta mig ett kallbad i sjön, som ligger där. Varje gång när vi åker till Ulricehamn så blir lyckas jag även hitta lite kläder i Lindex butiken där så vem vet kanske blir det en fjärde fluga i smällen.

Höften som spökat sig tokig i någon vecka börjar kännas lite bättre. En hel natt med sömn, inte alls lika ont när jag vaknade. Strumporna var lite enklare att ta på. Jag tror att skovet börjar ge med sig. Men jag ska inte hoppa högt ännu, för en morgon med lite mindre värk är inte en seger men ett steg i rätt riktning.

Vissa dagar skimrar det lite extra i. Just idag är det en sådan där skimrande vacker morgon och väder ser riktigt lovande ut.

Lev idag just nu, igår finns inte kvar och morgondagen kommer först i morgon. Just nu gäller!

Carina Ikonen Nilsson.

Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×

Like us on Facebook