Semesterkänslorna infann sig igen.


Annorlunda skrivhörna.

Idag har jag en liten annorlunda skrivhörna nu här på eftermiddagen. Här ute under markisen på vår husbil, ger det en känsla av frihet. Tankarna flyger ännu friare. Vinden svalkar och ger en känsla av ro här ute.
Jag har redan skrivit dagens inlägg men tänker ligga steget före och skriva inlägget i förväg. Så det du läser nu är ett inlägg jag skrev igår efter timmarna i sol. Att jag skriver inlägget redan nu handlar om att när du läser det här så är jag på jobbet. Så Egentligen är det här historia, till och med Historiskt. Som om inte det lät lite extra extra i mig, nu när jag tänker efter. Fast det är bara en lek med ord. Alla dom där inläggen jag skrivit i den här bloggen, är historia för dom är skrivna förut, eller då tid om du föredrar det. Vilket gör att dom är historiska.

Goda Kycklingburgare

Nog pratat om det, Igår åkte vi till affären för att handla det vi glömt. Glömde grill osten och ägg var även det något vi glömt. När vi kom till LVL^2 igen gjorde vi Kycklingburgare. Stekte burgarna och stekte ägg och lite färska champinjoner till. Vi har verkligen fastnat för dom här kycklingburgarna. Det kan vi tacka Norges landsmän för. Det var där vi hittade Glutenfria kycklingburgare första gången. I alla fall är det mycket godare än hamburgare. Hamburgare är inte ens gott, om du frågar mig. Kycklingburgare däremot är saftiga och krispiga, tillsammans med salladen och de andra kalla tillbehören ger det mig en smak av sommaren.

Avkoppling i solen.

Efter det tog jag en filt och la mig för att sola och lyssna på min bok. Osocialt kanske? Men maken kan umgås med sig själv, en stund. Hade det varit en riktig bok hade jag varit lika osocial. För är boken bra, då lever jag mig in i boken och är där i berättelsen. Ligga där på filten, koppla bort tid och rum flyta med in i berättelsen. Det är avkoppling för mig. Avkoppling på riktigt. Solen som värmer och ger mig en dos av de viktiga D vitaminerna in för mörkret som ska komma även det ett plus. Mera än det här har jag inte behov av.

Ladda upp inför jobbpass

Asså det här är ett utmärkt sätt att spendera en ledig dag innan jobb på. Här finns inte så mycket jag kan göra och jag har nära till jobbet i morgon. Huset har vi liksom med oss och måste göromålen är inte många. Lite disk ibland, om vi inte använder papperstallrikar. Jag som kände att jag inte ville åka iväg har ångrat mig. Känner mig tacksam att jag åkte iväg för det här känns som om semestern, fortfarande är här. Att sommaren fortfarande är i tiden. Viket den är. Det här är verkligen ett utmärkt sätt att ladda upp inför jobbpass. Även om jag kommer att uppleva det som jobbigt i morgon när jag ska iväg. Men det får vara då. Det väger inte upp allt som är njutning just nu.

Jag är så tacksam för dessa små stunder av lycka. Att leva i nuet, uppskatta varje ögonblick och förbereda mig för morgondagen med ett leende är vad som betyder mest.

Slänger in några länkar här:

Kycklingburgare:

Lyssna på böcker: Storytel

Hälsosamma mellanmål

Utforska Kungshamn till Fots: En Minnesspäckad Dag: Detta inlägg handlar om en härlig dag fylld med motion, sol och god mat.(Malix.se)​.

Idag är första dagen i resten av ditt liv…: ​ (Malix.se)​.

Carina Ikonen Nilsson: (Malix.se)​.

Carina Ikonen Nilsson

Lev idag just nu, igår finns inte kvar och morgondagen kommer först i morgon. Just nu gäller alltid.

#Skrivhörna #Kycklingburgare #Ljudbok #Avkoppling #Sommar2024 #Glutenfritt


Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.