Kategorier
Uncategorized

sicken tråkdag

sicken dag det blir, cure  har inte gjort något över huvudtaget. Känner mig orolig, pilule och smått irreterad över inget.   I var av ett av rummen här spelas det  fyra olika sorters musik och  i gillestugan tre barn som spelar  x box.  Själv försöker jag  bli av med min rastlöshet hur det nu ska gå till.   I morgon känner jag att jag behöver lite dampryck så  det får bli utan concertan  så jag  får lite gjort här hemma.  behöver nog lite av mitt humör  för det är hemskt var  mina  barn har blivit orkeslösa.  oj  ingen papperskorg  lägger pappret på bordet.  den stora tvättar  och det är så lite tvätt så jag slänger in det i torktumlaren.   undra om det kommer att vara så när de själva ska  betala el räkning eller städa.    tänk  om en så där  20 år  då kommer jag få  förmånen att  nicka  och säga ja men det är ju bara barn.  Jag minns hur du gjorde, hhehehhe  den dagen  blir ett nöje.

Av Carina Ikonen Nilsson

2009 skrev jag boken Jag föredrar att kalla mig impulsiv. Idag är jag ute och pratar om Npf hur det kan funka och vad som inte funkar. En och annan bok säljer jag också.

Ett svar på ”sicken tråkdag”

Tjing madam, var ett tag sedan 😉 Tappade bort dig ett tag, men hittade din länk från tant rasch sida el vem det nu var. Vill mest säga hej, och hopps alles är bra med dig.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.