Utmaning 210 – 29 juli Skriv om att finna fel.

 felen bara haglade in, recipe felen blev omutbara och vid varje förändring större och vridare.  Fel fel fel. inget är rätt allt är bara fel. Inget är fel utan ett krigiskt rätt. Jag samlar alla felen i min lilla säck. Knyter i hop alla felen och ställer ut dom i uthuset. Men ingen av felen är stilla, try inget fel liggar kvar. Gud vad jag just nu önskar att felen ska vara stilla och inte åka motorväg på min repitoar.  Stygga och otrygga ligger alla felen på rad framför mig. men ingen av ddem vill ner i säcken.  Alla felen bara grinar åt mig hoppar runt och åker karusell i huvudet på mig. Fel fel fel. att det är så förjordat lätt att göra fel, men att det är så otroligt svårt är glömma bort. fel fel fel. fel fel fel…….Felen finns, felen minns, felen hjälper mig att felinställa siktet. Så att bara felen syns.

av Carina Ikonen Nilsson

2009 skrev jag boken Jag föredrar att kalla mig impulsiv. Idag är jag ute och pratar om Npf hur det kan funka och vad som inte funkar. En och annan bok säljer jag också.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.