en ny dag en spännande dag och ett steg framåt mot min stora dröm, ibland är livet så spännande så det gör ont,

Idag är stora dagen idag är det en spännande dag då jag behöver vara i fokus.  Alla mina sidor skall fixas och göra i ordning för att lämna i till förlag. De ville ha två veckor på sig att läsa igenom. 

I min värld just nu känns två veckor som en oändlig tid. Två veckor tänk om de inte är klara om två veckor utan behöver vänta en vecka till.

Japp, medical nu inser jag vinsten i att ha tålamod. Idag tycker jag formligen inte om ordet, ask TÃ…LAMOD, jag ska tåla mod, jag ska tåla att vara modig i att vänta, jag kan inte vänta det som  jag vill vill jag nu just nu och inte sen.  Men det säger inte att jag inte har saker att göra sen.  De saker som jag skall göra sen lyckas aldrig bli tiden sen. Från det är alldeles för sent i sen  när sen blivit  uppbrunnet då gör jag sen.

I min värld är sen  just nu om två veckor inte för mig utan för bokförlaget.

Technorati-taggar: ,,,,,

av Carina Ikonen Nilsson

2009 skrev jag boken Jag föredrar att kalla mig impulsiv. Idag är jag ute och pratar om Npf hur det kan funka och vad som inte funkar. En och annan bok säljer jag också.

1 kommentar

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.