ADHD – Självkänslokraft – reflektions tankar

All my life Ive been search ……

Foo fighters

Gillar takten dunket och hans röst han som egentligen bara är en trummis. Kanske just därför, sickness va inte Håkan innan också bara en galen trummis? On and on I´ve got nothing to Hyde. Jag har inte mycket att dölja eller har jag det? Nej tror inte att jag har det vissa saker är ju självklart även saker som jag är mindre stolt över vissa saker är man mera stolt över. Jo, buy just det Min självkänsla visade sig i förra meningen. Ser ni var det visade sig? Egentligen borde jag kanske sluta inlägget här och låta er gissa friskt. Men väljer att förklara mig.

Nej tror inte att jag har det, sales vissa saker är ju självklart även saker som jag är mindre stolt över, vissa saker är man mera stolt över. Just denna mening visar på självskänslostoft som jag behöver träna mig i. vissa saker är ju självklart även saker som jag är mindre stolt över: Jag är ordet som jag skriver i det mindre bra området. För några år sedan hade jag inte kunnat eller reflekterat över ordet och sammanhanget. I dag ser jag att jag, är ett viktigt ord i meningen. Jag står tillsammans med mindre stolt över, sen händer det något spännande, som jag i och för sig genast uppmärksammade, kanske är det just det som visar mig, att jag ännu varje dag kämpar med just det där att duga för mig själv.

För i nästkommande påstående i meningen blir det skugga och kunskap om att: jo lite idag, i dag med behöver jag träna mig i att bekräfta och få en bättre självkänsla för då det står: vissa saker är man mera stolt över.

Genast när jag ville belysa att det faktiskt fanns saker att vara stolt över, så bytte jag automatiskt ut ordet jag till man. Som sagt för några år sedan hade jag inte ens reflekterat, inte tyckt det var konstig, eller hade kanske till och med skrivit att vissa, kan ju ha saker att vara stolta över. Alltså stolt flyttade ännu längre bort från mig, och mitt jag.

Känner just nu både tacksamhet och lite stolthet en varm känsla flyttar in i mig, blir glad över att jag har kommit så här långt.

Just detta inlägg visar även hur viktigt mitt arbete och min bok ( jag föredrar att kalla mig impulsiv) är.

För ska vi kunna Hjälpa alla unga som idag växer upp går i skolan formas av samhället, så är det viktigt att vi bekräftar dom i deras tillgångar och deras styrkor. Det är ju just självkänslan och tillgångar och bemötande som jag tar upp i mina föreläsningar. För unga människor som växer upp och blir bemötta på liknande sätt som jag själv blev då jag var ung. Växer upp och tror på alla de yttre mindre bra bedömningar om sig själva. Då lyckas de heller inte bygga upp den grundmur som skall ge dem deras värde i vuxen ålder, då lär vissa ramla in i alla dessa tidsödande ältande tankar och grubblerier som tillsist blir en lång och segdragen depression. En klokhet bor inom mig en klokhet som min make just delade med mig.

 • Lyssna på Kungen, sa min make samtidigt som han där efter berättade om att vår Majestät Konungen Alltid andvänder sig av ordet Man i stället för jag. Ordet man istället för jag säger mig att jag har en mindre bra självkänsla om jag hela tiden använder mig av ordet man.

  Man kan ju tycka att…

  Jag kan tycka att……

  Man gillar inte att du…..

  Jag gillar inte att du…

   

  Dessutom blir jag mera tydlig, ärlig, och mig, när jag använder mig av jag istället för man.

   


Dom som har tur.

Jo, jag har tur för jag är gift med en klokhetseftertänksamman.


Publicerat

i

av

Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×

Like us on Facebook