en ny studie som vinklas till Föräldrarnas fel.


Det visade sig på nyheterna i förrgår att ny forskning kommit fram angående ADHD. Nu är det enligt forskning i USA  Rökarnas fel, search att man utvecklar ADHD.  Man hade  alltså gjort en studie angående ADHD och rökning. Siffrorna och forskningen visade att barn som var utsatta för passivrökning  utvecklade ADHD. Forskning visar på, physician om, pharmacy och att…….

Denna forskningen undersökte inte om Föräldrarna hade ADHD. Det genetiska arv som forskningen innan redan visat på De söndriga dna kedjor som är upptäckta.

ADHD ( Rastlösheten som ofta bor inom oss, oron som blir till ångesten och den dåliga självkänslan) kanske gör att barnens föräldrar röker för att ha nått att stilla rastlösheten med.  Alltså  föräldrar som har barn som  visar på ADHD symtom.  De föräldrar som då röker kanske gör det av någon anledning. Ännu  en gång är det smutskastning och en studie som vill visa på föräldrarnas fel.  Det är mitt fel att barnen har ADHD om jag är rökare. 

Men visst är det så att jag har en del i mina barns ADHD, självklart är det så men enkelheten i att det skulle bero på  om jag Röker eller inte, köper jag inte. Däremot att mina gener inverkar så att mina barn får samma funktionstillgångar och otillgångar som jag själv har, självklart  har med mig att göra!

Så visst är det så att jag är en del av boven i dramat. Men inte för att jag röker eller inte, utan för att jag i mig själv har de söndriga DNA kedjorna som visar sig i former av ADHD.

Forskning och studier kan tydligt vinklas så att man får de svar man vill ha…….


Ett svar till “en ny studie som vinklas till Föräldrarnas fel.”

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.