Kategorier
Barn

Barn som upplever ett Socialt utanförskap.

Vill tipsa om en film från Unicef.  Den handlar om det sociala utanförskapet och barn. En film som berör och som visar på ett Sverige som inte borde finnas men finns. Redan som liten kan du uppleva känslan om utanförskap. Det måste vi Vuxna på något sätt ta ansvar för alla vuxna har ett ansvar vare sig du är förälder eller inte så har du ett ansvar när du ser att barn mår eller far illa.

Barn ska inte behöva uppleva att vara utanför!

http://unicef.se/utanfor

Av Carina Ikonen Nilsson

2009 skrev jag boken Jag föredrar att kalla mig impulsiv. Idag är jag ute och pratar om Npf hur det kan funka och vad som inte funkar. En och annan bok säljer jag också.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.