Speglar mig

I går var jag på familjestödsenheten. Q gruppen var på dagordningen. Där får jag andrum, health pharm där är vi kvinnor lika talar med liknande saken och i alla fall jag har en chans att vila i mig så som jag är. För mig är det viktigt. Kvinnorna är viktiga för mig dom är speglar för mig. Tänker att det är viktigt med grupper som jag kan kända igen mig i.

Våren har hittat hit idag. Fick en urskön morgon promenad. Viker bra jobb jag har som bjuder på morgon promenader.

image

Lev idag just nu…

av Carina Ikonen Nilsson

2009 skrev jag boken Jag föredrar att kalla mig impulsiv. Idag är jag ute och pratar om Npf hur det kan funka och vad som inte funkar. En och annan bok säljer jag också.

3 kommentarer

  1. Var bor du?? Vi har ca 70 cm snö kvar och nu kommer det mer! Vacker gammal kyrka i bakgrunden av bilden.¨
    Jag brukar läsa dina bloggar, men kommer mig inte för med kommenterandet.

    Kram

  2. Jag bor i Dalsland närmare bestämt i Färgelanda och brukar läsa dina bloggar jo det är ju några stycken nu :/ vet inte hur många jag har men det är nog några som ligger där ute och seglar runt 🙂 tack för du läser
    70 cm snö hua jag är så glad att vi har både snöfritt och isfritt nu om än kallt med värmen kommer det har jag bestämt vet bara inte när 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.