Igår ringde Lss handläggaren.

Då förklarade han att Stöd och Resurs ville fortsätta att arbeta med vår son.  Dom skulle se Över sina regler och hade kommit med ursäkten att det hade varit stor personal omsättning en tid.

Jag frågade handläggaren om det nu var så att dom ville fortsätta arbeta för oss, buy cialis hur kommer det då sig att ingen har ringt till oss i från Stöd och resurs?

Hans svar förundrar mig för enligt verksamhetsledare har redan grupp chefen varit i kontakt med oss.  Det är i och för sig sant, seek han har varit i kontakt med oss men det vara bara för att berätta för oss att vår son ville åka hem.  Det var det samtalet som gjorde att vi reagerade.  Det var det samtalet som liksom blev det stora fiaskot.  Sedan efter det samtalet ringde vi upp och frågade hur det gick om vår son ville stanna kvar sedan ett samtal till där dom berättade att de kör hem vår son runt tio på kvällen.

Efter det samtalet så har det varit tyst från Stöd och Resurs. Inte en signal har vart på vår telefon.  Ingen förklaring, generic inte en ursäkt eller tankar framåt.

Känner att förtroendet sviktar, det hänger på en skör tråd.  Att ljuga om att ha ringt samtal för arbetet framåt är dumt. Att ljuga är inte bra någonstans, det gör verkligen ingen nytta.

Och när vi pratar ljug och sånt så krockar det i mig för jag har ju så mycket ärlighetsgener i mig som sätter upp hinder barriärer när det handlar om ljug.  Jag är ju så brutalt ärlig det bara blir så och när jag är det så tänkte jag inte på det.  Nej att ljuga är det minst professionella dom kunde göra, tänker jag Det funkar inte hos mig.

En lögn är en lögn oavsett hur vit den än är.

Tänker bilden ska lysa upp lite så glömmer jag lögnen….

IMAG0215.jpg


Publicerat

i

av

Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×

Like us on Facebook

%d bloggare gillar detta: