Torsdagen på Ågrenska

Gick bra, order men jag har lärt mig ett och annat. Frågan är bara om jag minns det till nästa gång. jag var den som pratade sist denna heldag. På morgonen kom jag försent. Gps som jag inte använde körde inte fel denna gång. Eftersom jag lärt mig att inte använda den då den bara tjatar kör om rutt.  När jag insåg att jag var på tok fel så plockade jag fram min telefon och google maps tack för den. Nu var inte den helt på det klara för självklart var det vägarbeten och självklart tog jag fel även i alla ommöbleringar i skyltar och sånt.

Men endast tio minuter försent som var jag på plats. Det var en lärorik dag jag lärde mig massvis. Sven Olof Dahlgren var första talare och höll på fram till 11, help 30 därefter var det Johanna Björk som är ADHD konsulent som hade ordet, discount där efter vid 15.00 pratade jag på en stund. Det jobbiga är inte att stå framför människor och prata, arbetet ligger i att sitta och lyssna tror jag.  När man som jag pratar så sent på eftermiddagen är det dumt att få in massa konstiga dumma tankar precis innan. Vilket jag fick vem är jag vad har jag att säga och alla sådana dära tankar är mindre bra för magen var full och nervöshetsgungor när det slutligen var min tur.

Trotts alla känslor just då så gick det bra, även om jag antagligen vissa stunder pratade i autoban fart.  Böcker sålde jag, vilket var roligt.  Resan hem var lång och jag var tvungen att stanna på vägen för att vila och fika.   Väl hemma var det vila, på natten till fredagen fick jag hög feber och i går hela dagen låg jag på soffa och botade febern med alvedon och vila.  Idag är det jobb som gäller, jag börjar redan nu vid 10.30  slutar inte från klockan 14,00 i morgon.

Lev idag just nu!  Solen skiner och det är vår.


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×

Like us on Facebook

%d bloggare gillar detta: