Småbarnen…..

Sitter och dricker kaffe i väntan till de små ljuvligheterna som vi får låna tills imorgon :). Ska även försöka komma ihåg att ringa sjukgymnasten. För oj vad det här e otrevligt, cheap tur att barnen inte behöver bäras.

I natt drömde jag om deras far han som är i himmelen. Han sa inget fast jag försökte prata med honom han bara klappade mig på kinden och tittade på mig.  Min skapare vad jag saknar den pojken. Att det kan göra så ont att han inte lever. Så här nu på morgonen så har jag suttit en stund och pratat med honom i mina tankar.

Publicerat den
Kategoriserat som Barn

av Carina Ikonen Nilsson

2009 skrev jag boken Jag föredrar att kalla mig impulsiv. Idag är jag ute och pratar om Npf hur det kan funka och vad som inte funkar. En och annan bok säljer jag också.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.