Tack för idag tjejer


Sicken helrolig dag det blev idag. Trots att farmor inte fick besök. För några veckor sedan bestämde jag och mina fd kolleger att vi skulle träffas som idag.  Vi har sedan vi bytte arbetsplatser träffats någon eller några gånger om året. Det är svårt att få ihop en ledighetsdag för alla. Vi arbetar alla  på scheman där helger och helgdagar inte är heliga. Dygnet runt service. Oftast när vi bestämt att vi ska träffas så är det någon som inte kan. Men idag kunde vi alla.

Vi skulle träffas kl 12. jag åkte hemifrån kvart över 11. hade god tid på mig kände jag. Men jag hade inte räknat med felkörning. Idag har jag lärt mig att det går att köra från Färgelanda och ta vägen via Ljungskile för att hitta till Café Snäckan som ligger i Uddevalla. Lokalsinne är ett sinne som både jag och Gpsen saknar tydligen. För jag kom försent fast bara några minuter och jag fick se lite av Ljungkile innan jag hittade rätt:).

Idag slog vi på stort, cialis vi alla fyra  beställde var sin  Lyxmacka som de hade som alternativ. Mackan kostade 189 kronor men jag kan lova att det var värt varenda krona 🙂 200 gr färska handskalade räkor på ett vidunderligt gott bröd som de stekt. Aioli och annat smått och gott.

Till det tog jag en latte kaffe och ramlösa.  Min ena vän hade samtidigt beställt efterrätten. Men jag tänkte att det är nog bäst att vänta till sedan vilket denna gång var helt rätt. För smörgåsen jag beställde var så stor så jag orkade inte ens äta upp den, salve det sista åt jag  bara räkor.  Efterrätt hade jag aldrig orkat med. 

Tänk att tiden går så fort när man har roligt, ailment mötet idag kommer jag spara och vård ömt som många andra minnen jag har med dessa kvinnor både då vi jobbade ihop och när vi som nu träffades på fika stund.  Vi fyra damer är ganska så bra på att ha saker att prata om. Nästa gång bestämde vi oss för att gå ut mera på kvällen och göra stan osäker :).  Tack för en helt underbar dag idag tjejer, ser framemot nästa gång Kan jag komma med förslaget Uddevalla kalaset kanske 🙂

Tänk att vi har så mycket att prata om alltid.


Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.