Jo jag skulle ta upp mitt stafli.


Tji fick jag, healing för det blev i stället så att Dottern rum förvandlades till skrivarrum för mig. Staffli får liksom inte plats.

20140108_190052[1]

20140108_190043[1]

Men vilket fint skrivarrum jag fick i stället, see riktig mysigt är det.  Nu skulle ju jag få plats med mina målar saker också egentligen men dotterns säng står i rummet och den ska stå där säger hon.  Så den får stå vid sin vägg.

Precis som skomakaren är vid sin läst. Så är sängen i sitt rum.   Nu vill jag för en gångs skull avsäga mig allt ansvar och allt annat om vem som kom på idén, decease om att jag skulle ha eget.  I just detta har jag inget ansvar just nu. Inte min idé alls faktiskt, för min idé var staffli. Att det skulle bli ett skrivarrum till mig,  är maken boven i dramat för. Hans idé och hans verk.    Jag la bara några pärmar i en kartong så var alla mina saker uppe i rummet. Två skrivbord, en bokhylla lampor och datorer.

20140108_190030[1]

20140108_190100[1]

Nu är det klart, till och med så klart att jag kan sätta upp fötterna på skrivbordet och ha tangentbordet i knät. Så som jag alltid sitter när jag skriver.  Nickelback är i högtalarna och tangenterna ramlar ner i takten av deras takt.

Nå jag lite av dotterns saker är kvar de som är hennes har jag lagt på hennes säng.  De två garderoberna som är fulla med kläder är också kvar, väskor och jackor lika så. Känns lite gott att lite av hon ändå är här även om hon nu har flyttat.

Jag har börjat bli lite rädd för tanken om att vi ska flytta. Hur ska vi få plats om vi skulle flytta till tre rum och kök?  Just nu känns den tanken långt bort.  Var skulle jag få hålla på att leka i tre rum och kök?  Jag som har staffli och målar grejor i ett rum. Datorerna och alla mina skriva saker i ett och där till ett litet hörn för symaskins sakerna. Plus en bastu full med massvis med onödiga saker.  Hur skulle jag få plats med alla mina hobby saker? Nej likt sängen som är i sitt rum, skomakaren vid sin läst lär jag bli kvar här i Färgelanda ett tag  till. Skulle vi få för oss att flytta så får jag minsann välja en hobby och hålla mig till den även om hälften av mig skulle tyna bort då.

Nej, många ord blev det av att maken för en gång skull fick lite damp ryck. Att dom är få kan ju bero på att han inte har någon damp.  Här är det jag som brukar stå för dom rycken och just nu är allt sånt långt borta. Sådana ryck orkar jag just nu inte med så just nu är det bara tankarna som ryckvis hoppar omkring.

Nu ska jag ner i duschen för sedan  ta på mig  den mysiga pyjamasen jag fick av maken i går i födelsepresent.

Lev just nu, i går kan vi inget ändra i men Nu just nu påverkar vi framtiden genom våra val vi gör idag just nu.

wpid-textgram.png

 


Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.