Sten är vackert tycker jag

För några år sedan la vi in klinkers i källaren, nurse inne i tvättstugan.  Jag hade aldrig gjort sånt innan och det där med renoveringar är inte min grej.

Det var just under den här perioden min son kom på att han ville bli målare.   Det var sonen och en vän till familjen som la plattorna på golvet.  Innan vi började vart jag rädd tänk om vi förstör, viagra tänk om vi gör fel och tänk om tänk om…..  Men  faktiskt så vart det hur enkelt som helst. Resultatet blev så fint att det liksom vart värt alla före känslorna.

kakel

Idag går vi i tankar om golv på lilla toaletten och jag funderar på ett bord som  just nu står inställt i källaren.  För man kan allt lägga  klinkers eller mosaik bitar på sånt med.

 

Det gjorde vi i badrummet här uppe när vi renoverade det  då la vi mosaikplattor på både golv och div möbler.

unnamed 1 unnamed unnamed2

Det är hur enkelt som helst det där med kakel, klinkers och just det där pilljobbet. Det är  till och med roligt. När sonen och vännen la plattorna i källaren så vart det jag som skar till dom inte ens det är svårt.  Det blir så bra resultat, variationerna på klinkers är så många att fantasin bara snurrar till.

Jo då den lilla toaletten ska nog få en och annan klinker på golvet tänker jag.

Lev idag just nu, igår finns inte och morgondagen den finns först i  morgon.

Carina Ikonen Nilsson
Carina Ikonen Nilsson

Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×

Like us on Facebook