Tankar om idag är tankar som gör ont, inte helt säkert att dom blir till verklighet.

Kaffet är uppdrucket i alla fall det vanliga två kopparna. Är nu inne på min tredje kopp. Min gamla kaffe maskin slutade till slut att fungera. Vilket resulterade i att jag fick köpa en ny.

När den nya kaffemaskinen kom slogs jag av hur tyst den var emot den gamla. Idag börjar jag känna att hm, vart tog det tysta vägen eller är det jag som vant mig och helt glömt av hur den gamla lät.

Just det där med hushållsmaskiner men även dammsugare är något jag fastnat för att inhandla. Alltid roligt att köpa just sånt.

Andra dagen på det här nya året. Känns som det blir en bra dag, är redan på g att blogga. Jag har lovat mig själv mera egen tid, där jag gör sånt jag tycker om. Just det här med att sitta vid min dator är något jag tycker om. Men det har varit så lite tid till det.

Har inga nyårslöften att bryta men, börjar inse att nu är vi på den sidan av året när det krävs en del göromål av mig. Trädgårdssaker kommer inom några månader att bli akutgöromål.

Husbilens ska skuras rent insidan. Den ska packas och fixas mysig igen. Just det där med husbilen är ju inte så svårt eller tråkigt utan tvärt om riktigt roligt.
Men det är det där med trädgården, hu-va-lig-en börjar redan känna ångesten över ogräset som kommer att visa sig i sina glansdagar. Det där med trädgården kommer att ta tid. Jag låtsades som den inte fanns efter att semestern tog slut. Så ogräs är det gott om. Kommer att bli många timmar lagda på just trädgården.

Nåja finns allt lite projekt innan trädgården blir ett måste. Jag har ett målar rum som är något helt annat i dag än just ett målarrum. Just nu ser det ut som ett förvaringsrum av allsköns skräp. om ujag någonsin kommer att kunna måla igen så måste jag ta tag i att rensa. Rensa på riktigt. Pust och stön…. hur gör andra för att det inte ska bli sådana där förvaringsutrymmen med saker som man egentligen inte alls behöver. Kanske är det så att det är ett bra läge just nu för denna uppgift. Hm vem lurar jag? Mig själv.

Men kanske är det idag det ska göras och kanske är det så att det ska göras av mig! Ingen annan kommer att göra det så Mig är självklart det där med idag är mindre troligt. För jag funderar på att åka till stan och köpa den där roboten som jag skrev om i förra inlägget.

Nja nog om detta kanske dags att göra något annat.

Lev idag just nu, igår finns inte här och morgondagen kommer först i morgon. Det är nu vi lever just nu som våra andetag ska göras.

Ha en fin dag.

Carina Ikonen Nilsson
Carina Ikonen Nilsson

Publicerat

i

,

av

Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×

Like us on Facebook