Blev det bad i dag eller?

Nu är ordningen återställd. Jag vaknade hemma i min säng i dag. Gick upp fick mitt kaffe och njöt av hemoasen. Mitt hem är min borg. Min säng är min härliga säng, där jag sover som en prinsessa i alla fall ibland. Självklart blev det ett härligt bad idag. Solen på himlen, jag i den lilla oasen av vackerhet där vid sjön. Kom först idag. glömde till en början av att ta kort. Men med en badsko på, hittade jag till den lilla familjen.

Bara en liten unge med sig, Ensambarn?

Min badsysters termometer visade 9.9 min 10.1 grader vi tog ett gemensamt beslut, om att det var 10.0 grader i vattnet. Lite vågor i sjön idag, blev svårt att komma framåt i simtagen men det gick. Idag badade jag i 14 minuter. Just nu känns det för jag fryser fortfarande. Badet var uppfriskande och härligt. Var svårt att gå upp men när jag väl bestämt mig så vart det stegen upp. Kylan i kroppen gjorde att solen värmde och vinden var ljum. Det var så härligt att träffa mina badande systrar, älskar verkligen morgonen där vid sjön. Snattret och simtagen som blir.

Nu hänger mina badattiraljer på sträcket ute och luftar sig. Ett halv års bad gör att det luktar illa om badskor och vantar fast jag sköljer upp dom varje gång. Idag fick jag tipset om vanlig tvål vilket jag provade att tvätta mina badskor i. Får se nästa gång om det är bättre doft och inte dy doft om dom.

Ny dag ny vecka. Nu börjar nedräkningen till fredagen som jag längtar. Nu äntligen blir det av. Första konserten efter pandemin. Att första konserten är Thåström gör ju inte ont. Scandinavium Nästa. På fredag är det dags, jag maken och sonen blir det som åker iväg och får uppleva Herr T. Idag blir det jobb och det blir att jobba jour. Nedräkningen och uppladdningen på g. Snart är jag där, där och hör rösten som värmen mina tankar och sinnen. Thåström som jag längtar och längtat.

Korten maken tog i helgen är nu tydligen i ordning gjorda. Jag trodde maken skulle vara lite snäll, räta ut, ta bort lite rynkor och sådant. Vet inte vad som redigerades i korten, men slutresultaten blev så här. Bara att inse att jo jag blir äldre och det hade varit konstigt om jag fortfarande hade sett ut som jag var 25. När vid 57 års ålder ser man ut så här i stället bara att gilla läget. Bilden längst ner i inlägget är tagit 2013 jo det syns att åldern tagit ut sin rätt. 9 år är lång tid.

Lev idag just nu igår finns inte kvar och morgondagen kommer först i morgon. Just nu gäller. Just nu!

Carina Ikonen Nilsson


Publicerat

i

,

av

Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×

Like us on Facebook