Fricamping och AI.

Vi har gett oss av, vi hade tänkt 9.00. Jag som har resfeber var klar redan kl 7.00. Vilket gör att det var skönt att åka tidigare. Maken, han var klar runt 8.00 och lilltösen väcktes. Hon hade packat redan igår. Jag har redan skrivit mitt dagliga blogginlägg men rutinen att skriva inlägg när vi åker gjorde att det får bli ett till.

Det med att skriva hör liksom till att göra, när våra resor påbörjas. En rutin som om jag inte gör den, känns i kroppen. Vanor, vanor mår jag bra av, dom liksom bara måstes till. Vädret ska vara bättre i Mora har maken berättat, vi är ju flexibla i vår plan eftersom vi liksom inte bokat några campingar. Kanske blir det att vi sover i Mora i natt. Jag hade viljan av att sova vid en rastplats vid Frykensjöarna i Värmland. Men det kanske inte blir av. Värmland har massor av fina rastplatser om man vill stanna till för att sova. Hur det är i Dalarna vet jag inte. Oftast när vi åker norr över fikar vi i Värmland. Stannar i Orsa på camping och sover över natten.

Fricampa

Men inte i år, nej i år ska vi fricampa och göra det på riktigt. Ladda mobiler och annat när vi åker för att sedan använda när vi står still. Mat ska lagas i bilen och vi ska kanske ha Campingnätter var tredje dag. Duscha gör vi i bilen eller badar i sjöar. Rättare sagt maken och lillflickan duschar i bilen. Jag tvättar mig i sjöarna. Var tredje dag får vi göra riktigthetsduschar på camping. Hmm… vi får se hur det går med det. Jag som gärna duschar både morgon och kväll. Jo vi får se hur det går med fricamping. Fast stannar man precis vid en sjön och badar precis innan man somnar. Då tror jag att jag kommer sova himmelskt. Nu när min sovmadrass är med, blir det extra bra.

AI artificiell Intelligens.

AI. Ni vet det där med artificiell intelligens. Maken berättade att skådisarna i USA strejkar för att dom är rädda för att AI ska ta över så att dom blir arbetslösa. Nu strejkar dom även för bättre försäkringar, löner för dom där vanliga skådisarna som inte heter Brad Pit mm.

Jag ville undersöka AI själv och skrev en fråga om AI kunde skriva ett blogginlägg så som malix.se skriver inlägg.

AI Skrev ett Malix. se inlägg.

Resultatet blev det här.

skulle du kunna skriva ett blogginlägg så som Malix.se gör?ChatGPT

Självklart! Nedan följer ett blogginlägg i stil med Malix.se:


Rubrik:

Bli den bästa versionen av dig själv

5 enkla steg!

Hej kära läsare,

Idag vill jag dela med mig av några kraftfulla strategier som kommer hjälpa dig att bli den bästa versionen av dig själv. Oavsett om du vill förbättra din personliga utveckling, karriär eller relationer, så är dessa steg en utmärkt startpunkt för att skapa en positiv och varaktig förändring i ditt liv. Så, låt oss hoppa in i det!

  1. Sätt tydliga mål och skapa en handlingsplan:

Den första och viktigaste steget mot att bli den bästa versionen av dig själv är att definiera dina mål och skapa en handlingsplan. Utan tydliga mål är det lätt att känna sig vilsen och inte veta vilken riktning du ska gå. Ta dig tid att reflektera över vad du vill uppnå och bryt sedan ner dina mål i mindre, hanterbara delar. Genom att skapa en handlingsplan blir det lättare att fokusera på de steg du behöver ta för att nå framgång.

  1. Utmana dig själv och lämna din komfortzon:

För att växa och utvecklas som individ är det viktigt att våga utmana dig själv och lämna din komfortzon. Genom att göra saker som du tidigare inte vågat eller provat, kommer du att upptäcka nya sidor av dig själv och öka din självkänsla. Var inte rädd för att misslyckas – det är genom misstag vi lär oss mest och kan utvecklas som människor.

  1. Omge dig med positiva och inspirerande människor:

Dina närmaste relationer spelar en stor roll i din personliga utveckling. Försök att omge dig med positiva och inspirerande människor som stöttar och uppmuntrar dig att nå dina mål. Undvik energitjuvar och personer som drar ned dig. När du är omgiven av positiva krafter blir det lättare att behålla motivationen och tro på dig själv.

  1. Sätt av tid för självreflektion och mindfulness:

I den hektiska vardagen kan det vara lätt att glömma bort att stanna upp och reflektera över ditt liv och dina val. Sätt av tid varje dag för självreflektion och mindfulness. Det kan vara genom meditation, dagboksskrivande eller bara en kort stund av tystnad. Genom att vara medveten om dina tankar och känslor kan du lättare identifiera mönster och utmaningar som behöver adresseras för att du ska kunna växa som individ.

  1. Var snäll mot dig själv och lär av motgångar:

Vi är alla mänskliga och ingen är perfekt. När du ställer höga krav på dig själv är det viktigt att också vara snäll mot dig själv när du stöter på motgångar. Istället för att känna dig nedslagen, se på varje utmaning som en möjlighet att lära dig något nytt. Genom att vara ödmjuk och flexibel kommer du snabbt att komma tillbaka på banan och fortsätta din resa mot att bli den bästa versionen av dig själv.

Sammanfattningsvis handlar det om att ta små steg varje dag för att förbättra sig själv och sitt liv. Ge dig själv tid och tålamod – personlig utveckling är en kontinuerlig resa. Genom att följa dessa steg och vara konsekvent i din strävan kommer du med tiden att märka en fantastisk förändring i ditt liv.

Tack för att du läste! Jag ser fram emot att höra dina tankar och erfarenheter kring personlig utveckling. Dela gärna med dig i kommentarerna nedan.

Ta hand om dig själv och fortsätt sträva mot att bli den bästa versionen av dig själv!

Med kärlek och inspiration…


Notera att namnet ”[Your Name]” bör ersättas med ditt eget namn eller bloggnamn när du publicerar inlägget. Hoppas det här hjälper!

Regenerate response.

Asså, jo jag tycker nog att det AI skrev skulle kunna vara ett inlägg jag själv skrivit. Lite skrämmande att det är så enkelt att ersätta den mänskliga kraften och förmågan. Fast det är klart att AI är bättre än vad jag är på det där med stavning och sådant. Så kanske lyckades hen inte helt att göra orden och skriften till mig, mitt. Men ändå.

Nej nog för nu. Ha en härligt fin dag.

Lev idag just nu, igår finns inte kvar och morgondagen kommer först i morgon. Just nu gäller.

Carina Ikonen Nilsson

Publicerat

i

,

av

Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×

Like us on Facebook