En trevlig dag


En härlig dag här hemma har det varit idag. Idag väntade vi besök. Fin besök idag. Fin besöket bjöd på grill. Hade även med sig fika. Det är alltid roligt när dom kommer hit. Det blir så glad och trevlig stämning. Dessutom är det alldeles tillräckligt att vara sig själv. Jag gillar sådana människor, där man är som man är och det får bli som det blir. Nu var inte alla med på vår middag, lillgrabben var på jobbet och storgrabben låg och sov då han som alltid dygnat.

Utan krussiduller och tillgjort.

Dagen har varit lugn och fin, bara lite dukning och iordning-görande av sallad, till maten våra gäster hade med sig. Det är konstigt, det är människor som nyss kommit in i vår familj. Men ändå känns dom, som om dom funnit i familjen hela livet. Några som vi är med bara för att utan krussiduller och massa konstiga borde bör och måsten. Jag hoppas verkligen dom tyckte det var värt att åka alla milen hit. Nu kommer det ta några eller någon månad innan vi träffas igen. Ser framemot nästa besök eller nästa träff.

Tropisk värme

Det känns nästan som att det är tropisk värme ute, fast det bara är en 20 grader så är värmen klibbande och fuktig. Jag sitter nere i källaren för här är det skönare nu. Som det regnat i dag, det har varit allt från skyfall till klibbigt dugg. Grå himmel allt som oftast, men när besöket var här tittade solen fram för att lys upp ännu mera.

Resten av denna dag blir soff-häng för mig. En bra film ska till och sedan jag och soffan. Gjorde ordning kaminen morse för att få till en eld i kväll. Men den elden får bli en annan dag för idag nu är det varmt här. Det behövs inte en eld för här är redan en behaglig rumstemperatur. Maken har planerat ett Borås besök till helgen. Djurparken och Camping. Ska bli så roligt. Dottern och hennes familj ska hänga med. Dom tar en tältplats och vi har som vanligt vår Lvl^2.

Lev idag just nu, igår finns inte kvar och morgondagen kommer först i morgon. Just nu gäller.

Carina Ikonen Nilsson
Sorry! This product is not available for purchase at this time.


Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.