En dag i Henån.


När man vaknar tidigt, får man sova middag fast innan middagen. Vi stannade kvar på Henån. Vi trotsar vinden och tänker att vi sover en natt till. Idag tog vi en promenad in till affärerna. Behövde något att äta till middag. Det blev en spännande upptäckt, när vi var på Willys som ligger lite utanför själva torget. Där hittade vi nötfärs som var mald tillsammans med grönsaker. Asså det måste ju jag bara testa. Dryga ut köttfärsen är ett smart dag. Dessutom var det riktigt gott.

Nu gjorde vi bara hamburgare, av paketet vi köpte. Det blev fyra hamburgare av de där 500 grammen. Vi hade Adams bröd som hamburgerbröd. Adams bröden är nog de godaste glutenfria bröd, om man inte är i de städer som säljer bröden vi köper i Halland eller Ulricehamn. Nu finns det inte så många val, av just Adam bröden. Vi har bara hittat tekakor och formbröd. Lägger man formbröden i ugnen en liten stund så blir det riktigt gott, för att vara glutenfritt. Adam bröd finns på de flesta Coop butiker. Till och med i vår lilla by Färgelanda finns de där bröden. Ett utomordentligt gott bröd, om man jämför med Frias alternativ. Finns det bara Fria att välja, väljer jag att vara utan bröd. Dom är minst goda.

Men den där köttfärsen som var utblandad med grönsaker. Den var riktigt god. Priset var helt okej, tänker att det är ett bättre alternativ om vi tänker klimatpåverkan. Tror det kostade runt 40 kronor för 500 gram. Köttet blev saftigt, sprack lite kanske. Men helt okej att göra biffar på. Tillsammans med dressing, sallad tomat och gurka blev det riktigt gott. Till och med så gott att jag tänker prova igen. Kanske som köttbullar nästa gång. Får se om det funkar.

Vi gick en tur och kollade in båtarna i hamnen på väg hem från affären. Sicka båtar riktiga lyxbåtar. Hade jag haft en sådan båt skulle jag bott i den på heltid. Behöver inte något annat boende. Flera våningar och stora som villor. Men jag tänker att de är inte lika användbara som husbilar. Idag tror jag inte någon varit ute med sina båtar. Här har det varit många som kommit med sina husbilar. En husbil kan man använda så mycket mera än vad man kan använda en båt. Då är man mera beroende av väder. Det blir att sova här en natt till. Imorgon åker vi tidigt hem.

Här blir det lite reklam.

Tänker skriva lite om erbjudande som är från Govvi just nu. Det är bara tills i natt. Sedan är erbjudandet över. Någon som är intresserad så här av er. PMS ska det vara lindring för, klimathotet som bor i kvinnor när mensen upphör kan få hjälp med den hormonella balansen. värmevallningar och frusenheten. Handlar du vitaminerna som jag är så nöjd med. Får du möjlighet att köpa erbjudandet. Det är 55% rabatt på erbjudandet. Klicka här så kommer du till sidan GOVVI.

Ha en fin kväll.

Lev idag just nu, igår finns inte kvar och morgondagen kommer först i morgon. Just nu gäller.

Carina Ikonen Nilsson.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.