Jag föredrar att kalla mig impulsiv…..

Den nya tryckningen av min bok har varit ute 1 vecka nu och ser att jag snart igen kommer att få ta ett beslut om en ny tryckning. Helt fantastiskt Jag trodde verkligen inte att detta skulle kunna ske som ett under ett under min dröm känns helt verklig. Jag har skrivit en bok trodde eller tyckte att om jag lyckas bli av med den första tryckningen så ska jag vara nöjd. Då har jag lyckats. I dag har jag ser jag hur den andra tryckningen också blir mindre och mindre. Jag eller inte jag min bok säljer. Det kallar jag lycka…….

Publicerat av Carina Ikonen Nilsson

2009 skrev jag boken Jag föredrar att kalla mig impulsiv. Idag är jag ute och pratar om Npf hur det kan funka och vad som inte funkar. En och annan bok säljer jag också.

Lämna en komentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×

Like us on Facebook

RSS
Follow by Email
Facebook
Google+
http://malix.se/2009/12/02/jag-foredrar-att-kalla-mig-impulsiv-2">
Twitter
%d bloggare gillar detta: