Kategorier
Uncategorized

tussie är en liten hundvalpsing som har en matte som är min mamma som är mina barns mormor som ,,,,……..

Då har vi firat lite midsommar, troche  vi är inte så traditionella eller vi har lite egna traditioner.  Idag är en dag som vi äter makrill, order  min  lilla farmor kom hit.  Innan dess var vi hemma hos min mamma som  just skaffat  liten vovve, doctor en söt liten jack russel nått.  Vet självklart inte om jag stavat rätt eller om det ska vara några mera små bokstäver som jag missat eller till och med  kanske ett helt ord i rasen.  Hur som helst var den  otroligt söt på sina valpia ben, snubblade runt och bet som alla små valpar gör. Namnet på den lille var tussie eller liknade.  Lite roligt  var att jag  pratade med min make om det igår  osh sa då att  på en sådan hund passar namnet tusse in.  Nu är bara kvällen kvar,  imorgon jobbar jag  tills söndag.  Då får min  make hålla strukturen här hemma  
© malix

Av Carina Ikonen Nilsson

2009 skrev jag boken Jag föredrar att kalla mig impulsiv. Idag är jag ute och pratar om Npf hur det kan funka och vad som inte funkar. En och annan bok säljer jag också.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.