svampen väntar på oss där ute

Dagen idag ska innehålla svampar och picknick med broder.Redan för en stund sen ringde han och ville checka av hur och vad han skulle ta med sig.Min lilla söta broder planeringarnas broder i sista minuten stunden.Det ska bli trevligt att umgås med broder en dag fast det är klart han umgås mest med min son och min make, tadalafil mig hackar han mest på….En dag en sol och gemenskap, treat kan man begära mera?Visst det kan man säkert men jag begär inte mer…lev just nu i denna stund så blir jag förberedd för nästa………©µ MALIX09-08-0609:39:30

av Carina Ikonen Nilsson

2009 skrev jag boken Jag föredrar att kalla mig impulsiv. Idag är jag ute och pratar om Npf hur det kan funka och vad som inte funkar. En och annan bok säljer jag också.

2 kommentarer

  1. Jag ber verkligen om ursäkt för att det inte blev någon berättelse idag. Det.. det bara kom ingen, helt enkelt. Jag var som en strandad val. Kunde inte komma på något. Då slog jag upp vad ”detalj” betyder och så fick det bli som det blev. Förlåt!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.